reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
witam dziewczyny dziekuje bardzo dzis juz o wiele lepiej wracam do żywych wczoraj lekarz rodzinny odrazu wystawił mi skierowanie do szpitala po tym jak prawie zemdlałam mu w gabinecie naszczescie to nie było tak powazne jak myslał. miałam silne bóle głowy i wymioty polezałam 5 h w szpitalu podali leki polezałam pod kroplówka i jakos moglam zaczac funkcjonowac teraz musze sie zapisac do poradni neurologicznej bo najprawdopodobniej sa to bole naczyniowe głowy
z opalenizna u mnie jeszcze nie za bardzo ale mysle ze moze sie do zmieni choc nie wiadomo jak z ta pogoda bedzie, zadnych koloryzujacych kremów nie stosuje, kiedys sie zdarzało jednak to nie dla mnie nie potrafie równomiernie go rozprowadzic

jej 89gwiazdeczka89 wspolczuje,to cos bardziej powaznego,masakra...zapisuj sie do lekarza i dzialaj,bo zeczywiscie zeby nie bylo nic powaznego...
agnieszka.kk no pieknie...a ja sie zastanawiam jak mozna prowadzic auto majac po prawej stronie kierownice???(ruch w Angli lewostronny?jak to funkcjonuje...?)widzialam w Polsce jazde takimi autami z prawej strony kierowniica
:szok:
Edysiek ty to pracus jestes,albo ogrodek,albo mieszkanie...no fakt pogoda ogolnie byla super na poczatku maja w Polsce,wiec mialas szanse sie opalic na komunie...fajnie...

ja wlasnie dzisiaj sie wzielam za sprzatanie,wymylam podlogi,kurze powycierane itp.zaraz ide na powietrze...

:-) ja się melduję na chwilkę
i ide sprzątać po urodzinach :-) he he zatoczyło się koło :-) bo w środę się urodził hi hi :-) od godziny jestem mamą hi hi ( no i 5 lat)

Felidae STO LAT dla synka

Agniecha
nieźle sobie mały radzi za kierownicą
:tak:
Gwiazdeczka wspóczuję przeżyć, oby już było tylko lepiej
Zyta no ja jakoś usiedzieć nie umiem, zawsze wynajdę sobie coś do roboty
Jutro z samego rana wyruszam znowu na ogródek, bo już tak zarosło, że wstyd :zawstydzona/y:

Melduję się po pracy.Padam z nóg więc zaglądam tylko na chwile :tak:

agnieszka.kk no pieknie...a ja sie zastanawiam jak mozna prowadzic auto majac po prawej stronie kierownice???(ruch w Angli lewostronny?jak to funkcjonuje...?)widzialam w Polsce jazde takimi autami z prawej strony kierowniica
:szok:
Zyta dziękuję ;-)
Ja co prawda prawa jazdy nie mam,jeszcze nie mam więc mogę wypowiedzieć się tylko jako pasażer.
W Anglii jeździ się po lewej stronie czyli przeciwnie niż w Polsce :tak:Kierownica oczywiście jest po prawej.
Prowadzenie auta to kwestia przyzwyczajenia,tak bynajmniej mówi mój mąż.Gdy jeździmy do Pl to autem angielskim oczywiście,stosujemy tylko specjalne nalepki na światła gdy zjeżdżamy z promu aby nie oślepiać kierowców znad przeciwka.
Kwestia przyzwyczajenia :tak::-D

:-) ja się melduję na chwilkę
i ide sprzątać po urodzinach :-) he he zatoczyło się koło :-) bo w środę się urodził hi hi :-) od godziny jestem mamą hi hi ( no i 5 lat)
Felidae Wszystkiego najlepszego dla synka :tak:

Edysiek dzięki:)

Spokojnej nocy!

Felidae wszystkiego najlepszego dla synka...
jej a wczoraj wiedzialam,ze cos mialam zrobic,jej calkiem zapomnialam...
acha i ja to zapominalska,kiedy nad morze jedziecie,czyzby dzisiaj?uff,ja to z pamiecia na....

a co tu dzisiaj taka cisza???
czyzby wszystkie wybyly na sloneczko?
u nas dzisiaj jak narazie goraca,ale zapowiadaja deszcz,wiec wszystko mozliwe...
Edysiek milej pracy...
89gwiazdeczka89,mamuska 24,andzia juz o nas zapomniala?
i wszystkie hop,hop,piszemy....

reklama
Witam was!
Ja dziś mam bardzo mało czasu na bb,zaglądam z doskoku jak mi czas pozwoli.
Prace w domu mam,zmieniam pościele,piorę i sprzątam aby w weekend mieć więcej wolnego czasu dla rodziny i znajomych :tak:

Miłego i słonecznego dnia wam życzę!

Do góry