reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam!
Ja zabiegana jak zwykle, rano trochę porobiłam na ogrodzie, a potem jeszcze w chałupce ogarnęłam. Teraz już do pracy się zbieram. Miłego dnia babeczki :-)

reklama
Jestem jestem...
Gaiwzdeczko trzymam kciuki przebadaj sie, oby to nie był nić poważnego....
Edysiek ja nawet jak używam slabych filtrów to robię się czerwona nacierpię sie jak dzika a potem ledwo widać...ze jestem opalona, więc się nie katuję :-) ale oczywiście jak to kobieta z zazdrością patrze na każdego który po pierwszych promykach robi się złoto brązowy :-)
Nad morze jedziemy w sobotę...chyba nawet lepiej, że deszczyk zapowiadają...na drogę lepiej chłodno niż upał...ale na miejscu wolała bym jednak trochę słonka :-)
u nas dziś bardzo ciepło...ale chyba sie pogoda zmieni bo coś mnie głowa zaczyna pobolewać...napadłam dziś na LIDL-a i kupiłam sobie krótkie bawełniane spodenki...i koszulkę w paski pod kolor i będę landryna :-D bo to w różu wszystko...
kurcze nie wiem czego ile brać..:/ prać mi sie tam nie chce...jak nie będzie pogody to nawet nie będzie chciało schnąć...zawsze mam z tym problem ;/ oks czas iść wstawić ostatnie pranie :| miłego popołudnia, może wdepnę wieczorkiem :-)

Felidae zazdroszcze "wakacji" tez bym chciała :-) udanej podrózy. ja zawsze wole wziasc troche wiecej aby nie prac w tym roku pierwszy raz planuje jechac na wakacje z młodym wiec zobaczymy jak bedzie

Hej hej!

Jestem wykończona po pracy :-/
Wpadłam do was dosłownie na sekundkę aby już dziś życzyć wam miłego i słonecznego weekendu!!
Ja weekend mam bardzo busy łącznie z piątkiem także nie wiem czy dam radę do was zajrzeć.

Udanego weekendu!!!

witam...
co tu taka cisza dziewczyny?
czyzbyscie kozystaly z pieknej pogody???
ja wypilam kawe,glowa mnie boli od samego rana,hm moze nie od samego rana,ale odkad wstalam i chyba to przez to ze za dlogo spalam
:zawstydzona/y:albo od goraca...chyba musze jakas medycyne zaaplikowac:eek:
felidae no coz to zyczymy udanego wypoczynku...
a lepiej wziasc wiecej niz zebys musiala sie martwic co z praniem itp.ja zawsze wezme wszystkiego w takich ilosciach,ze potem sie w tym nie chodzi lub nie kozysta z tego,no ale coz ja to mam tak zawsze...a juz zwlaszcza jak jedziemy do Polski-Italia torba moja podreczna to ma gigantyczny rozmiar,hm a moze akurat albo sie corka zaplami,ubrudzi tudziez rozne sa niespodzianki jadac z dzieckiem
:-pi w sumie tylko ot tak ja przebiore na drugi dzien,coby swieze ubranie miala...

hm z tego goraca to wcale nie mam ochoty na jedzenie,alez sie ciesze odchudzanie bez problemu...

Witam :-)
Felidae udanego wypoczynku. Ciuchów lepiej wziąć więcej, przecież na urlopie nie będziesz prać :-p
U nas pogoda znośna, ale podobno od jutra ma się popsuć. Dzisiaj porobiłam troche na ogrodzie, poplewiłam, posadziłam fasolę.

Część!

Zajrzałam do was z aromatyczną kawą :-)
Głowa mi pęka po wczorajszych odwiedzinach znajomych,nigdy nie będę mieszała red bulla z wódką :-p dobrze że mąż nie pije alkoholu to trzymał kontrolę.
Dziś grillujemy,pogoda cudna więc trzeba wykorzystać.

A co u was?
Miłej niedzieli dziewczyny :-)

Witam:-)
Agnieszka u nas też wczoraj byli znajomi, popiwkowaliśmy trochę i tak gdzieś do 1 nam zeszło, a rano dobudzić się nie mogłam.
U nas pogoda taka sobie, niby ładnie ale zimno.

reklama
Edysiek ojjj mi też ciężko było rano wstać :eek:
Mocna kawa i dałam radę :)
Grillowaliśmy dziś prawie do 18tej,najedzona jestem na maksa.
Koleżanka zazdrości że jem za trzech a i tak szczuplutka jestem :-D a Ja na to że taka przemiana materii.

Do góry