reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam kochane.muszę do was z powrotem dołączyć o ile mnie przyjmniecie?
Baska_28 witaj,pewnie,ze mozesz dolaczyc!!!ale???kurcze co sie stalo,jesli mozna zapytac?chyba pisalas,ze....

Edysiek kurcze dobrze,ze tobie zwolnienie z pracy nie grozi!swoja droga,co sie dzieje w firmie skoro ludzi zwalniaja?kryzys?
jak po wizycie w szkole?zdaj nam relacje!

u nas bez zmian,tylko czekam na @ i jakos jej nie widac:-pjakas anomalia chyba,bo ciaza raczej na 100%nie:no::-p

fanta20062 dzisiaj ja myje czajnik,bo srebrny niby jest,ale...:-poczywiscie w srodku nie mylam,ale zawsze cos tam wpadlo tego mleczka,wyplukalam i gotuje wode,juz trzeci raz:dry:

acha dla wszystkich dzieciaczkow wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Witam :-)
W szkole było fajnie, najpierw występ dzieci z okazji Dnia Matki, wierszyki i piosenki :-) A potem jakieś atrakcje dla dzieci, tylko pogoda nie za bardzo, to siedzielismy w klasie i już się nudno zrobiło i z tych nudów chyba ze 3 kawałki ciasta zjadłam .

A teraz byłam z córcią na spacerze na lodach, choć ja nie jadłam bo nie przepadam za lodami. Trochę pograłysmy w Monopoly a teraz siedzi i ogląda jakiś film na Disney Channel.

Baśka jasne, że możesz wracać.
Zyta a ostatnio coś mało zamówień jest i nie trzeba już tyle ludzi. Tzn. juz od dawna tak było i kilka osób było za dużo, ale dopiero teraz zdecydowali się na zwolnienia.
Fanta ja też nie lubię takich niezapowiedzianych gości, a mój brat tak często robi.
Agnieszka to dobrze, że akurat @ przed urlopem przyszła ;-)
Ja też nigdy nie wychodze na słońce bez filtra, a na twarz na co dzień używam kremów z filtrem. Jednak i tak już mam buzie opaloną i piegowatą :-p nie sposób uniknąć słońca, a to na ogrodzie ciągle, nawet to że do pracy codziennie rowerem jadę, no i te nasze wypady nad wodę.

Moja córcia na Dzień Dziecka już sobie wcześniej prezent kupiła - psa Chi Chi love w torebce :rofl2:
ale zrobiłam jej rano niespodziankę i przed pracą zostawiłam jej koło łóżka taką dużą Milkę z orzechami :-)

Wszystkim dzieciaczkom życzę moc radości i uśmiechu oraz spełnienia marzeń

Witajcie moje drogie Panie :-)
W końcu doczekałam się długo wyczekiwanego i wymarzonego urlopu!
Jestem mega szczęśliwa że będę mogła w końcu trochę odpocząć i zwiedzić kawałek świata :happy2:
Wylatujemy w niedzielę także jeszcze do was zajrzę aby się pożegnać.

Baśka Witaj! :-)
Zapraszamy do nas.

Edysiek fajnie że w szkole przedstawienia udane i ze miło było :)
I ciasta się najadłaś chociaż :-D:-D
Przypomniałaś mi o kremie do twarzy z filtrem,własnie bo bym zapomniała,jutro kupię koniecznie!

Zyta jak @ nie ma to dlaczego wykluczasz ciąże?

Jestem wykończona.
Uciekam pod prysznic i przytulić się do męża.
Dobranoc!

Basiu Bardzo mi przykro...

Witam Was, wróciłam z urlopu, co prawda tydzień temu ale nie było czasu, żeby posiedzieć. Na pamiątkę przywieźliśmy anginę ropną więc od środy antybiotyk...Ale wreszcie jakaś fajan pani dr nam się trafiła. antybiotyk na 10 dni a nie na 5 czy 7 z ostatnia dawką skrobaną z butelki więc da rade wybić co ma wybić i nie zostawi nic mam nadzieję. Do tego mimo iż powiedziałam, ze gorączka i ból gardła bez kaszlu i kataru pani po wywiadzie oglądnęła uszy, JUPI wreszcie lekarz którego nie trzeba o to prosić...I Prosiła żeby przjść na kontrolę !!!! co było czyms dziwnym w naszej starej przychodni. Patrzyli na mnie jak na dziwoląga, że chcę z dzieckiem iść na kontrolę :eek:
Z całą moca polecam ośrodek, w sezonie jak wszędzie drożej...i niestety wychodzi po 50 zl za nocleg :-( ale za rok może pojedziemy przęłom maja i czerwca to nie będzie jeszcze tak drogo ale może ciut cieplej :-) bo jednak wiatry były lodowate i mimo iż słonecznie przez całe 14 dni to jednak chodziliśmy w grubych bluzach :-) kilka fotek wrzuciłam na FB...na grupie podam namiary...Pozdrawiam i ide Was nadrabiać...

witam my zaniedługo smigamy na festyn rodzinny do parku atrakcji (dinozaury ruszajace sie i wydajace odgłosy plus kraina postaci z bajek ) ciotka w pracy dostała wejsciówki a ze jest samotna to nam je dała także zaoszczedzilismy kase :-) mam nadzieje ze małemu bedzie sie podobac
Baska bardzo mi przykro
Felidae szybkiego powrotu do zdrowia i pełni sił

Cześć!
Wpadłam do was się pożegnać :tak:
Nie będzie mnie przez jakiś czas,także wybaczcie.
My już spakowani i gotowi,wszyscy szczęśliwi na maksa,pogoda na Majorce cudna około 30stopni także jutro ruszamy :happy:
Wszystkiego dobrego !
Pozdrawiam

Bry witam niedzielnie ;-).
Pogoda okropna. W dzień dziecka, jak również wczoraj wylądowaliśmy w centrum handlowym, bo był zorganizowany festyn z minimini :-). Młody zadowolony, podobało mu się wszytko. Załapał się na baloniki, mazanie dzioba, jakieś tam rzucanie piłkami, a że najmłodszy i pchał się wszędzie to dostał książeczkę z opowiadaniami rybki :-). Radocha nieziemska, a uśmiech z buzi mu nie schodził. Wczoraj pojechaliśmy na zakupy i dziecię moje wydębiło od babeczek 2 kolejne balony i jakieś słodkości. Za wszystko chodzi i teraz "kuje" <takie jego dziękuje:-p> z rozbrajającym uśmiechem. Urok to on raczej nie po mnie odziedziczył ;-).
Zyta, przezorny zawsze ubezpieczony :tak:.
Baśka, witamy Cię u nas ponownie :*
Agnieszka,
udanego urlopu, spokojnego wypoczynku, dużo słonka i bezpiecznej podróży :tak:.
Felidae, a ja myślałam, że zapomniałaś o nas :-p. Pamiątka nie zapomniana, kurujcie się kochana i szybko wracaj :tak:.
Spokojnego wieczora ;-)

reklama
Fanta no gdzież zapomniałam :-]
ale mnie te książki ostatnio wciągnęły hihi odchamiłam się to teraz mogę znowu poużywać :-) godzinkę temu byliśmy jeszcze w sklepie...Kupiliśmy pifko, serki z pleśnią, a ja sobie litrowy słoik czarnych oliwek. Miało być miło, a wyszło jak zwykle. Małża ściągnęli do pracy bo ktoś sie rozchorował kurna szybko sie człowiek zorientował że chory. 30 minut przed rozpoczęciem pracy,,,wrr ide wcinać oliwki

Do góry