reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae, no ja też teraz jestem słomianą wdową :dry:. Małż na szkoleniu, które miało być do 6, a się przedłużyło z powodu pogody do 13 czerwca :-(. Szkoda, że wyszło jak zwykle. Bynajmniej zostałaś z oliwkami i piwkiem, tak na osłodę wieczoru ;-)

reklama
Witam :-)
Weekend minął szybko, ale raczej przyjemnie. W sobotę poszliśmy na urodziny do mojej chrzesnicy i poimprezowałam mocno, do domu wróciłam gdzieś przed 4 :baffled: dobrze, że mieszkam pietro niżej ;-)
Niedziela leniwa, musiałam odpocząć po imprezce. Nawet obiadu nie robiłam, bo w sobotę zrobiłam gołąbki.
Teraz czas wracać do nomalności, ale tylko 3 dni i znowu weekend :rofl2:
Mój już jutro jedzie na ryby. Ja z Angelą dołączymy do niego w czwartek, bo córcia sypie kwiatki na Boże Ciało.

Agnieszka pewnie już korzysta ze słoneczka :-)
aż zazdroszczę, bo u nas zimnica :wściekła/y:

Gwiazdeczka jak tam po wycieczce ?

Baśka przykro mi
[*]

Felidae ale chyba wypoczęłaś ? Może to i dobrze, że wietrznie było, bo wtedy jest dużo jodu. No i oby to juz było ostatnie choróbsko u małego.
Fanta fajnie, że Dzień Dziecka udany. Szkoda, że mąż jeszcze nie wraca.
Mamuśka ?
Zyta?

cześć dziewczyny

u nas znowu pochmurno i jakoś nie przyjemnie na dworze a musimy wyjść na zakupki, mam nadzieję że nie zmokniemy. małż w domu do środy bo długi weekend mamy więc staramy się korzystać z wspólnego czasu przed moimi wakacjami w polsce. miałam nadzieję że po dwóch tygodniach do nas dojedzie ale nie chce bo mówi że tylko bedzie się w polsce denerwował. tak więc wakacje spedzamy same z rodziną w polsce.

Edysiek czyli impreza udana?!!!Angela chyba zadowolona że kwiatkki bedzie sypała??

Felidae no to nie zlą pamiątkę z urlopu przywieźliście. zdrówka życzę!!!

Agnieszka nie zdążyłam zyczyć spokojnej podróży i udanego urlopu więc robię to teraz!

Baśka przykro mi, a jak twoje samopoczucie???

Fanta to już długo bez męza jesteś! czasem tak bywa jak wróci może ci ztrekompensuje samotność:-).

Zyta , Gwiazdeczka co tam u was?????

witam dziewczyny
wypad rewelacyjny, mały zachwycony zarówno dinozaurami ( myslałam ze bedzie sie ich bac jak beda ryczec a tu prosze ) jak i postaciami z bajek. zaliczył jazde kolejką na sporo atrakcji był jednak za malutki ale i tak na wszystkie chciał isc zwłaszcza na te zwiazane z woda :-D
poczytam potem co u Was moze wiecej naskrobiecie ( a tak z inne beczki to w sumie mało nas tutaj sie udziela :confused:)

Bry!
Wpadam z kawą.
Pogody jak nie było tak nie ma. Dziecię moje w wyże leży i film o myszy ogląda więc mam spokój.
Plany mam ambitne na dziś <bo w końcu trzeba się ruszyć ;-)> i będę okupowała deskę do prasowania. Obiecałam sobie, że poprasuje wszytko a jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy :-D.
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna :tak:.
P.s.
Bierzemy udział w konkursie i proszę o głosiki :-).
Z góry wielkie DZIĘKI!!
Płatki BoboVita - Każde śniadanie to przygoda!

Miłego dnia!

za głosowane :-)
No mam nadzieję, że ta choroba to jedna z ostatnich,, chociaż antybiotyk brał w zeszłym roku w październiku więc nie jest źle...
A ja poluję na BÓB :-) uwielbiam hihi Pogoda jak wszędzie, Moja mama pojechała na zjazd liceum...i jak z nią rozmawiałam to podobnie jest w centralnej Polsce ( no prawie centralnej:-) )Coś mnie głowa zaczyna boleć.. ja długi weekend w pracy...więc tylko w czwartek oddech a w piątek do pracy, a może spokój będzie :-) Ja się nie nadaję na te czasy :-( za mało się cenię ...:-( jest cos do zrobienia to robię, a inni w tym czasie pytają za ile... eh...
A gdzie Zyta ?

Witam :-)
Mąż już pojechał na ryby, a ja wróciłam z pracy i jakoś spać mi sie nie chce.

Felidae na świeży bób to jeszcze za wcześnie, teraz tylko mrożony znajdziesz. Ja też lubię :tak:
a Zyta pisała na zamkniętym.
Fanta zagłosowane. Ja nie lubię prasować i prasuje tylko jak muszę ;-)
Gwiazdeczka super, że synek zadowolony :-)
Mamuśka a kiedy wyjeżdzasz do Polski ?

Witam się!
Wpadłam się zameldować. Mam od wczoraj siostrę u siebie, bo pewne rzeczy się pokomplikowały :-(.
Mam nadzieję, że jakoś się wszystko ułoży. Póki co pomagam jej jak mogę. Jakiś wynajem szukamy ze studentami bo na kawalerkę to raczej jej nie stać jak zarabia 1200 :sorry2:. Może jak lo skończy to w akademiku się zamelduje gdzieś. Jak się uda...
Miłego i spokojnego dnia!

reklama
Fanta zagłosowane!! co do prasowania nie znoszę tego,moja pierwsza praca w anglii to było właśnie prasowanie przez 8 godz dziennie aż mi zbrzydło , ale wczoraj odbebniłam swoje prasowanko a małz swoje tak więc mam z głowy.
Edysiek ja za 3 tygodnie wyjeżdżam do domku na cały miesiąc!

u nas pogoda się poprawiła słoneczko świeci ale jest dość zimno . dzisiaj czekaja nas odwedzinki koleżanki więc mała się pobawi a ja bede mogła troszkę poplotkować. małż w końcu poszedł do pracy a ja mam przed soba spokojny dzień i nie muszę słuchać jego narzekań a to ze pogoda zła,a to że ma intrnet słaby i nie moze grać :-)

miłego dnia dziewczyny

Do góry