reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Cześć wszystkim

U mnie dużo się ostatnio dzieje,czasami nie ogarniam heh...
Zimno na dworze,włączyłam ogrzewanie bo nie ma na co czekać,jakby nie było październik już mamy.
Postanowiliśmy z mężem że w sobotę jedziemy na jesienno-zimowe zakupy
biggrin.gif

Poza tym rocznica ślubu nam się zbliża wielkimi krokami więc jedziemy sobie prezenty także kupić
happy.gif

W pracy szał,praca wrze!
...a teraz czas na kawkę
biggrin.gif

Basiu oby,oby przyjechał jak najszybciej:)

reklama
Witam.My dziś rozpoczęliśmy dzień ok.5.30:szok:
Wczoraj jak mały zasnął ok.15 to wstał po 18 ale ok.22 zasnął bez problemu i spał do tej 5.30.Teraz już śpi bo był z dziadkiem traktorem w polu i chyba się nieco zmęczył ale to dobrze bo pózniej idziemy do kościoła na jego mszę św.urodzinkową po powrocie torcik i kawka czeka na nas:sorry: Także musi wypocząć sobie żeby potem mieć siłę na szaleństwo:-D

Ja już prawie spakowana całkowicie i tylko czekam na ostatni dzionek do przeprowadzki co spakuje resztę rzeczy:tak:

agnieszka a masz pomysł na prezent dla męzusia?;-)

Córka marnotrawna wpada się przywitać :-D.
Dosłownie na sekundę. Znajdę czas, to napiszę co tam u mnie. Tak w skrócie, to jutro na zajęcia lecę, wszyscy zdrowi i wszystko gra oprócz kasy :-D;-).
Pozdrawiam Wszystkie i każdą z osobna. Tulę mocno. Do napisania.
P.s. Ciężaróweczki nasze buziaki w Wasze brzuszki ;-) :*.

czesc,witam:tak:
Baska_28 wszystkiego najlepszego dla synka:tak:

u nas piekna pogoda,doslownie prawie jak latem,tylko troszke wieje,ale ja nie o tym bylam wczoraj na polowkowym wszystko jest ok.na swoim miejscu:happy:plec potwierdzona wiec rosnie pod moim sercem dozy chlopak:happy::tak:

a u nas pogoda nie najgorsza słonko świeci ale przeszkadza nam zimny wiatr. julka całą noc płakała bo bolało ja uszko i ma przepisany antybiotyk- nie mam pojecia kiedy to moje dziecko zacznie normalnie chodzic do przedszkola bo jak na razie poczatek jej edukacji jest w dużą kratkę.

ja jescze 2 tygodnie i zaczynam staz -juz nie moge się doczekać.

buziaki dla kazdej z osobna i ich pociech!!!
Baśka 100 latek i zdrówka dla solenizanta!

Witam :-)
Baśka 100 lat dla synka :-)
Agnieszka jak przyjdzie narożnik daj znać :tak:
Zyta to super :-) czyli przeczucia co do płci się potwierdziły ;-) Dziękuję, że jednak zdecydowałaś się nam powiedzieć :tak:
Fanta kasy to zawsze brakuje :-p ważne, że wszystko inne ok :tak:
Mamuśka zdrówka dla córci. Fajnie, że idziesz na staż, zawsze dobrze wyjść trochę z domu do ludzi ;-)

U mnie ok. Pogoda do dzisiaj nas rozpieszczała, ale skończyło się dobre i właśnie pada. Jeszcze mi trochę zostało do zrobienia na ogrodzie, kawałek już skopałam. Jeszcze kwiatki muszę powyrywać i czosnek wsadzić, a potem to może być nawet zima :-p

Witam piątkowo :-)
agnieszka a masz pomysł na prezent dla męzusia?;-)
Basiu tak mam :tak:Mąż dostanie kindle :tak:

Zyta gratuluję chłopaka :-)
Lena a co u Ciebie poza pogodą?
gwiazdeczka pozdrawiam :)
Edysiek dam dam na pewno :)
mamuśka gratuluję stażu:) a tak na marginesie co to za staż??
fanta w wolnej chwili napisz więcej...:)

A Ja jutro szaleję na zakupach :happy2::happy2:

reklama
witam sobotnie ale tu pustki czyżby kazda tak solidnie porzadki dzis robiła? u mnie dzis zapowiada sie super wieczór no i noc ide na wieczór panienski najpierw imprezka w domku a potem tance na dyskotece jak za dawnych starych dobrych czasów mam nadzieje ze impreza bedzie udana i ze tort bedzie wszystkim paniom bo w zasadzie tylko 2 to panny bedzie smakował mój pomysł tort w kształcie penisa :-D widac ze tylko mezatki maja takie "durne" pomysły hehee

Do góry