reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny piękne pokoiki, gratuluję pomysłu
badaicka
Paulusia i Filipek
Dziewczyny superaśne macie te pokoiki :-)
Zdec duzy macie pokoik dla Waszej królewny jak na ten metraż mieszkania o którym pisałaś-ja tez mam 38 metrów mieszkanie ale pokoik dla dzieci mam mały :-(
Zdec duzy macie pokoik dla Waszej królewny jak na ten metraż mieszkania o którym pisałaś-ja tez mam 38 metrów mieszkanie ale pokoik dla dzieci mam mały :-(
Mam kuchnię i łazienkę bardzo małą (w sumie z 9m2), do tego korytarzyk ciasny i długi(może 3m2), dlatego pokoje nie są takie najmniejsze. No i jeszcze balkonik ( z 2m2) Chociaż też wiadomo wszystko zależy od ich urządzenia. My akurat stawiamy na minimalizm w tej kwestii i np u nas w salono-sypialni, mamy tylko: łóżko, komodę, stolik na telewizor, stoliczek i szafę wnękową.
P
paula24211
Gość
zdec- sliczny pokoik:-) widze ze Kupuś Puchatek króluje
Klementinka
Fanka BB :)
czarna wiedzmo ja chetnie przejde przyspieszony kurs tych zdobien
kupujemy komode z ikei i trzeba ja czyms rozweselic, takie kwiatuszki mi sie bardzo widza, ciekawe czy Jaskowi tez przypadna do gustu
jak nie, to wezme ja sobie pozniej do sypialni a jemu nakleje pirata;-)
kupujemy komode z ikei i trzeba ja czyms rozweselic, takie kwiatuszki mi sie bardzo widza, ciekawe czy Jaskowi tez przypadna do gustu
jak nie, to wezme ja sobie pozniej do sypialni a jemu nakleje pirata;-)
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Mam kuchnię i łazienkę bardzo małą (w sumie z 9m2), do tego korytarzyk ciasny i długi(może 3m2), dlatego pokoje nie są takie najmniejsze. No i jeszcze balkonik ( z 2m2) Chociaż też wiadomo wszystko zależy od ich urządzenia. My akurat stawiamy na minimalizm w tej kwestii i np u nas w salono-sypialni, mamy tylko: łóżko, komodę, stolik na telewizor, stoliczek i szafę wnękową.
A widzisz u mnie znowu jest "spora" kuchnia-7,28 m2 i łazienka i przedpokój-oba po ok5,5 m2

No ale ciesze sie ze jestem u siebie.
Jak to mówia małe ciasne ale własne

Mieszkanko macie urzadzone bardzo w stylu mojego meza,on uwielbia minimalizm we wnetrzach