Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli co ? jesli nie zaplace prawie min 600 zl (takie ceny w wawie) to nikt nie bedzie interesowal sie tetnem tak ? jakos w to nie wierze.
Na pewno wychwyci ale położna prywatna zrobi to szybciej bo będzie ciągle przy tobie.czyli co ? jesli nie zaplace prawie min 600 zl (takie ceny w wawie) to nikt nie bedzie interesowal sie tetnem tak ? jakos w to nie wierze.
Dziewczyny, nie moge,jak czytam ile sie w Polsce placi za podstawowa opieke.
Ja mieszkam w Australii od ponad dwoch lat,nie jestem jeszcze obywatelem a tylko rezydentem i mam pelna opieke zdrowotna. Rodzilam pierwszy raz w maju zeszlego roku,teraz znow jestem w ciazy. Na poczatku spotkalam sie z kilkoma poloznymi, wybralam te,ktora mi najlepiej pasowala do prowadzenia ciazy, pod koniec napisalam list,ze chcialabym aby odebrala moj porod, jak sie zaczelo,to po nia zadzwonili i przyjechala od razu. Wszystko za darmo. Prywatny pokoj z lazienka, po porodzie maz ze mna spal w pokoju,obiad dostawal jak byl w ciagu dnia...
Ogolnie polozna bardzo pomaga,jesli zna rodzacych rodzicow,wie czego oczekuja,wspiera,wyjasnia i pomaga. Moja nakrzyczla na lekarza :-) zeby robil cesarke pod koniec,bo malej spadlo tetno.
Ale jakbym miala tyle placic co Wy, to bym chyba sobie darowala i liczyla,ze trafie na zyczliwa.
Pozdrawiam