G
gość _199
Gość
To są dwa pierwsze wyszukiwania na znanym lekarzu.Gdańsk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są dwa pierwsze wyszukiwania na znanym lekarzu.Gdańsk
Ja wolę iść do swojego lekarza więc poczekam . Poza tym nie ma różnicy czy teraz czy za tydzieńTo są dwa pierwsze wyszukiwania na znanym lekarzu.
Wiesz co popatrz kiedy miałaś pozytywną betę, jak dużo czasu minęło i jak niewiele wiesz. Tydzień czy dwa w przypadku takiej ciąży to ogrom czasu, bo nie wiadomo co może się wydarzyć.Ja wolę iść do swojego lekarza więc poczekam . Poza tym nie ma różnicy czy teraz czy za tydzień
Nie wygląda to dobrzeRobiłam betę mam wynik
Lekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować@EWELISIA 19 spytaj swoją lekarkę smsem czy masz przyjść wczesniej, czy czekać, czy odstawić luteinę. Poczytaj też o prawie do pochówku, do macierzyńskiego, o badaniach genetycznych kosmówki, żebyś była pewna, która opcja jest dla Ciebie odpowiednia.
Tylko, że wzrost bety z 19 na 20 tysięcy w jeden dzień i brak serduszka przy tym nie ma nic wspólnego z młodszą ciążąLekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować
Kiedy miała pierwszą pozytywne betę?Lekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować