reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hahaha,o ludzie!
Dobrze,ze mam takie rzeczy wysoko pochowane.

mamoośka
Fanka BB :)
Julka nie chciała dzisiaj spać tylko rozrabiała przyszła na chwile sąsiadka i mówi do niej niech się kładzie bo chodzi pan i zabiera dzieci co rozrabiają ta skończyła tylko mówić a tu zapukał facet z częściami dla L. a moja Julka bieg do przedpokoju i od razu mówi do faceta nawet nie plubuj niunia idzie spać nie zabielaj niuni bo niunia jest tatusia .Facet zaśmiał się bo nie wiedział co jest grane a mała zwiała do pokoju.Nadal nie śpi ale jast w miare grzeczna
mamoośka
U nas ten scupak cały czas na tapecie .Anegdota sezonu.No proszę jaka interesowna matka - najważniejsza kasa
Chociaż wyobrażam sobie ją jako prokurator - ostra jak żyleta i wygadana
Mój M. się wczoraj wychachał jak mu opowiedział o "scupaku"
Mozi
MAMUŚKA BB
Ja mojej tu za duzo pomyslow nie podaje,ale tez jest prze talent jeden.Przed chwila umyslila,ze polozy mame spac.No i kaze mi sie na podusi polozyc na duzanie i czyta mi bajke na dobranoc,a co tylko oko uchyle to wola do spanie.W domcu skonczyla i mowi,aby sie ma lozko przeniosla,bo wczesniej mowilam,ze na tej podlodze troche twardo.No i poleciala po inna ksiazeczke i siedzi przy lozku i twardo czyta,a ja chce zerkac co w tv leci i co uchyle oko gada do spanie,a po piatym razie chyba-do spanie,bo jak nie to w tylek,w dupe dostanesz.Az mnie zamórowalo jak to uslyszam,a ona jak sie cieszyla jak mi to kilka razy powtorzyla.A jaka surowa przy tym byla,inaczej niz po jej mysli byc nie moglo.
reklama
mamoośka
Dzieci biorą przykład z dorosłych.Moja też często nas naśladuje a jak słysze jej gadki to tak jakbym słyszała siebie.
Wczoraj moja córka miała urodziny no i oczywiści było towarzystwo z prezentami.Jula najlepszy numer odwaliła bo jak ktoś wchodził do Martyny to już w drzwiach stała i wołała prezent bo niunia ma jutlo ulodziny-tak mówiła.Przyszedł M. chłopak no i oczywiście oprócz prezentu dla M. przyniósł jajko niespodzianke dla Julki więc ona wiele nie myśląc wlazła do pokoju i mówi i co gupki Tomuś jest mądly nie sucha niani tylko daje niuni plezent i niunia da mu buzi.Podeszła do nego nastawiła się do całowania ,w końcu któraś z M. koleżanek mówi do małej daj mi buzi a Jula wiele nie myśląc odwróciła się do niej plecami i mówi jak będzie plezent będzie buzia nie ma plezentu nie ma buzi ...
Wczoraj moja córka miała urodziny no i oczywiści było towarzystwo z prezentami.Jula najlepszy numer odwaliła bo jak ktoś wchodził do Martyny to już w drzwiach stała i wołała prezent bo niunia ma jutlo ulodziny-tak mówiła.Przyszedł M. chłopak no i oczywiście oprócz prezentu dla M. przyniósł jajko niespodzianke dla Julki więc ona wiele nie myśląc wlazła do pokoju i mówi i co gupki Tomuś jest mądly nie sucha niani tylko daje niuni plezent i niunia da mu buzi.Podeszła do nego nastawiła się do całowania ,w końcu któraś z M. koleżanek mówi do małej daj mi buzi a Jula wiele nie myśląc odwróciła się do niej plecami i mówi jak będzie plezent będzie buzia nie ma plezentu nie ma buzi ...