reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

a u nas Mikołaj zostawił w butach:grzechotkę-śpiewczkę(krowę z fisher pice), zestaw ubran militarnych:-) tj. spodenki, bluza, czapa i rękawiczki w kolorze ciemna zieleń oraz rózne zabaweczki(nie będę ich wymieniać-nie znam nazw:-))

reklama
Oto, co Staś znalazł dzisiaj pod poduszką:-)
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 6m+, Zabawa, Walec
(na zdjęciu nie wygląda może zbyt atrakcyjnie, ale naprawdę fajnie można wykorzystać taki wałek do zabawy z maluchem)

no i dostał strój Mikołaja od teściowej:cool2:
jutro go przebiorę i zrobię sesję zdjęciową, chyba że niechcący obrzyga mikołajowe ubranie;-):-D

:-D Ubranko można jeszcze zasiusiać, umazać qpą i - najmniej hardcoreowe - uciapać jedzonkiem (polecany banan, plamy ponoć niespieralne) :-D

U nas też przebój ze słodyczami. Zosia miała dać bomboniere w kształcie buta niani. Dostała do jednej raczki, złapała, drapnela bomboniere druga reka i bach do buzi. I wydrzeć sobie nie dała. Moja córka nie nadaje się na Śnieżynkę wreczajaca prezenty :-D Jeszcze gorzej poszlo z czekoladowym mikolajem dla wnusi niani. Tak go scisnela ze o maly wlos i by skonczyl z dziura w brzuchu. :-)

SZopka

Moj Dawid juz jakis czas temu probowal slodyczy oczywiscie odrobinke, pierwszy raz jadl torta na swoich chrzcinach a bylo to 19.08 i mial nie cale 3 m-ce. Wczoraj probowal Kinderki a dzisaij jadl czekoladowego Mikolaja( oczywiscie polizał kilka razy)

reklama
Odświeżam wątek - w końcu święta już za 1,5 tygodnia!!!:szok: No i na co się w końcu zdecydowałyście? Pomysłów było full, a w końcu co?
U nas są po dwa prezenty, bo dwie Wigilie. Wiem, że u mojej rodziny dostaną też prezenty, ale jakoś tak już się przyzwyczaiłam, że prezenty dostaną dziewczynki od nas i u nas i tam.
W końcu zdecydowaliśmy się dla Weroniki na grę "Mucha w mojej zupie" oraz na lalkę "chorą Agatkę". Marzyła o niej. A Magda dostanie żółwika i piłkę Tiny Love. Nie pamiętam czy któraś z Was o niej pisała, ale jest super i wygląda tak:
TINY LOVE - INTERAKTYWMA PIŁKA _____ SUPER GRATIS (279397626) - Aukcje internetowe Allegro
A jak u Was? Jolka co Mikołaj przyniesie moim Zięciom???? Grzeczni byli?:-D

Do góry