reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

reklama
Kachasku cudna corcia z Ciebie!!!
Najpiekniejsze prezenty to takie wykonane wlasnorecznie,chyba mamusie najbardziej ciesza wlasnie takie podarunki:)
Kartka przepiekna(eehhh zdolniacha:-))

dzięki dziewczyny za miłe słowa:tak: ale czy czegoś jej nie brakuje? (kartce, nie mamie:-p)

Kachasek, zazdroszczę uzdolnień manualnych i gratuluję.

Efilo, zobaczysz, już niedługo będziesz dostawać laurki. A jak Twoja Zosia będzie podobna do mojej Weroniki, to się nie będziesz mogła odkopać od rysunków.:-D Ja już nie mam gdzie trzymać, zabieram do pracy, obdarowuję wszystkich, bo moje dziecię maluje non stop - po kilka rysunków dziennie. I oczywiście je dedykuje danej osobie całym serduszkiem.

Kachasku śliczna kartka :-)
U nas też finansowy dołek, więc stawiamy na praktyczne prezenty, na dzień dziecka kupiłam wykładzinę dziecięcą, a na urodziny wózek-parasolkę (obie rzeczy są potrzebne w związku z rehabilitacją)
Maks ma trochę zabawek, więc pomyślałam sobie, że buciki się przydadzą
Myślałam też o pisakownicy, ale bardziej podobają mi się drewniane:

PIASKOWNICA DUŻA 130X130 cm ZAMYKANA + ŁAWECZKI (366711285) - Aukcje internetowe Allegro

Jolka praktyczne prezenty sa najlepsze:)
Ja na 11 miesiecy kupilam malutkiej buciki ECCO z ''oddychajaca''podeszwa :))

Olla dzięki ;-) bo tak trochę mi głupio, że same praktyczne prezenty Maks dostanie :zawstydzona/y:
Do butów ecco to akurat sceptycznie nastawiona jestem :dry: siostra miała z nimi niezłe przeboje :baffled:

jolka Piotruś od nas zazwyczaj dostaje praktyczne prezenty :zawstydzona/y: Zabawkowo to się popisuje najwyżej rodzinka ;-)
Piaskownica świetna! Już wysłałam linka mamie ;-)

A ja akurat chwalę sobie Ecco - w życiu nie miałam tak wygodnych butów (mam już kilka par) i tak drogich z resztą też ;-)

reklama
Esiu a reklamowałaś kiedyś te buty??? Bo mojej siostrze normalnie podeszwa pękła :baffled: i z reklamacji wróciła sklejona :baffled: podobno okropnie to wyglądało :no:

Do góry