reklama

Porady na CITO!

Kawo ja też nie wiem, ale,grzybek może być nawet od wilgoci, od zakladania pieluchy na wilgotna pupe. Wietrzenie to zawsze dobry pomysł, możesz też myć woda zamiast chusteczkami.

Ja też mam sprawę. W prawej piersi od tyg codziennie robi mi się zastoj. Co drugie karmie przystawiam w footballowej i masuje, zastoj szybko znika, ale się odnawia. To trochę nienormalne, nie wiecie o co może chodzic?

reklama
Kawo Zolka miala grzybka bo nie czekałam z zakładaniem pieluchy az jej rowek wyschnie. Te chusteczki pampers sa bardzo mokre. Dostaliśmy masc i po kilku dniach zeszło bezpowrotnie (tfu tfu).
Hmmm Undomiel może masz jakiś wezszy kanalik?

Witek dziś rano dryzdał rzadkim chyba z 15 takich bryzgow jak go przewijałam. Co rowa dotknęłam to cieklo. Powinnam od razu do lekarza? Bo zachowuje się normalnie. Co jeszcze powinno mnie zaniepokoić?

Temperatury nie ma? Ja bym poczekała co dalej. Bo jeśli nadal będzie tak "bryzgać" to pewnie biegunka.. i wtedy do lekarza. Przystawiaj często.

GiB normalny jest termometr do pupy czy normalna jest temperatura inna na policzkach, a inna na czole?

Undomiel ja bym sprawdzila w pupie (36,5-37,5 to norma). Jeśli biegunka będzie się powtarzać to do lekarza. ja bym. Poszła po drugiej takiej bryzgajacej akcji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry