Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moniczek, Dagmarka jak tam u Was?
Martwiłam się, bo się długo nie odzywałaś. Widzisz, z każdym dniem jest lepiej

Cieszę się, że sobie radziszMartwiłam się, bo się długo nie odzywałaś. Widzisz, z każdym dniem jest lepiej
U mnie nic nowego. W czwartek wizyta u gina i zobaczymy co tam słychać. Tsh ostatnio sporo spadło, więc dalej się staramy, niedługo płodne, chociaż wątpię, że się uda. Powoli tracę nadzieję i cierpliwość
Pisałaś, że też się długo staraliście. Wspomagałaś się czymś albo leczyłaś się na coś?
Kurde Dagmarka normalnie jakbym o sobie czytała. Tez mama bardzo nieregularne @ bywało, że cykle trwały nawet około 55-60 dni! Też przez poprzednie dwa cykle brałam Clostilbegyt. Jeden cykl od 2 -6 dc po 1 tabletce, ale nic nie urosło, kolejny cylk brałam po 1,5 tabletki od 3-7 dc i pojawiła się torbiel już w 10 dcDo tego w każdym cyklu duphaston od 16 dc. Ten cykl będzie tylko na dupku. A powiedz mi jak to wyglądało u Ciebie? jaką dawkę clo przyjmowałaś i po ilu cyklach zaszłaś? W ogóle gdzieś w internecie czytałam, że po clo często zdarzają się poronienia, więc u Ciebie może tu jest przyczyna?
Dagmara my staramy się od początku roku. W czwartek mam wizytę, to będę wiedziała co z tą torbielą, mam nadzieję że się wchłonęła po dupku. Za pierwszym razem udało mi się zajść w drugim cyklu starań. Bralam wtedy Lutenyl - też coś takiego jak luteina, no ale niestety ciąża się nie rozwijała i było puste jajo płodowe i łyżeczkowanie w 10 tyg.
Ja już też nie wiem o czego takie nieregularne@, byłam u kilku ginekologòw i żaden nic nie powiedział. Wszystkie wyniki oprócz tarczycy są ok.