reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Pocieszajace :)))
Ja przy starszym synku nigdy nie narzekalam, ze robi cos z opoznieniem...

Dzieci rozwijają się w róznym tempie przecież..ja nie porównuje , natomiast nie lubię słyszeć przechwałek z odpowiednim wyniosłym tonem że mój "X" to potrafi już to i to i tamto...prawie że recytować,malować tanczyc i spiewać :D:D:D

reklama
ależ ten wątek jest właśnie do przechwałek :-)
Oczywiscie ze tak, tylko mysle, ze Cleo miala na mysli, ze nie lubi jak ktos powie: moj x to umie juz to i to, a twoj y jeszcze nie? Ja przynajmniej tak to rozumiem i tego nie lubie ;) A sa takie osoby. Nie szukam ich wsrod nas. Ale na pewno kazda z nas z nimi sie spotkala w realu-sasiadki, citki, kuzynki itd;-)
A osiagnieciami trzeba sie cieszyc :):tak::-D:-D:-D

Katrenki Twoja córka mnie zdumiewa!!! Sama siedzi, sama pełza, za niedługo zacznie raczkować, wow!!!
Ja nigdy nie porównuję. Mój Synek się przekręca z plecków na brzuszek, poleży poleży a potem ręce na bok i samolot... Pewnie rehabilitantka powiedziałaby, ze ma słabe ręce i trzeba by coś z tym zrobić, ale nie wybieram się narazie z nim nigdzie.
Kolejny raz stwierdzam, ze dziewczynki o wiele szybciej rozwijają się niż chłopcy, pewnie to nie reguła ale na naszym forum dziewczynki to tancerki, gimnastyczki etc. SUPER!

Katrenki Twoja córka mnie zdumiewa!!! Sama siedzi, sama pełza, za niedługo zacznie raczkować, wow!!!
Ja nigdy nie porównuję. Mój Synek się przekręca z plecków na brzuszek, poleży poleży a potem ręce na bok i samolot... Pewnie rehabilitantka powiedziałaby, ze ma słabe ręce i trzeba by coś z tym zrobić, ale nie wybieram się narazie z nim nigdzie.
Kolejny raz stwierdzam, ze dziewczynki o wiele szybciej rozwijają się niż chłopcy, pewnie to nie reguła ale na naszym forum dziewczynki to tancerki, gimnastyczki etc. SUPER!
ona zadziwia nawet mnie :-) ja tez nie porownuje, kazde dziecko ma swoje tepo...Amelka pelza, Gaja tanczy, Pawelek powtarza mama, itp itd.... nie da sie porownac, a wlasciwie po co? Najwazniejsze, ze wszystkie nasze dzieciaczki zdrowe generalnie bez wiekszych powazniejszych problemow.... :-)

dziunka , Joasia patrzac na Kakę pewnie sobie mysli- w końcu ktoś rzeczowo może ze mną pogadac :)
katrenki super przemieszcza się Twoja mała wycigówka :)
Kasiula kolejne postępy :)
royanna - mój Antek też jakoś mało ruchawy :) najlepiej leżeć na macie , albo na mamie :) o przepraszam :) dzis troche pogadał z Czesławem Śpiewa i zasnął :)

Ostatnia edycja:
reklama
Oczywiscie ze tak, tylko mysle, ze Cleo miala na mysli, ze nie lubi jak ktos powie: moj x to umie juz to i to, a twoj y jeszcze nie? Ja przynajmniej tak to rozumiem i tego nie lubie ;) A sa takie osoby. Nie szukam ich wsrod nas. Ale na pewno kazda z nas z nimi sie spotkala w realu-sasiadki, citki, kuzynki itd;-)
A osiagnieciami trzeba sie cieszyc :):tak::-D:-D:-D
Royanna dobrze mnie zrozumiałaś :-)

Kasia Pawełek jst niesamowity, uwielbiam te Twoje filmiki z jego udziałem.Prosimy o jeszcze :-)

Do góry