reklama
A
aga4444
Gość
kaśka ale ci zazdroszczę :-) super!!!!Pawełek wlasnie nasladowal tate bo tata jadl zelki i on buzia tez jakby mieliłi do tego dodał dzwiek no i sa takie efekty heheheh
)
jakos slaba bo bardzo przyblizone
wiadomo ze nie jest to wypowiedziane swiadomie do mnie ale i tak sie ciesze hihi teraz siedzi i mamamama
teraz tata siedzi i powtarza "powiedz tata" haha![]()
u nasz plecków na brzuch nie ma szans bo Igorek pozycji brzuszkowej mówi NIEA ja Igorka dziś połozyłam na brzuszku na podłodze i tak mu sie spodobało ze sie krecil dookoła siebie i ślizgał do tyłu.A no i przewraca się ładnie z brzuszka na plecki, ale żeby wrócić spowrotem na brzuszek to już gorzej :-) ale i tak jestem zadowolona bo codziennie coś nowego :-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hihihi
najlepszy byl tata .... "no powiedz tatatata" hahah
)))))
a co do przewrotów kiedy Pawełek przewracał sie z brzucha na plecy a teraz ladnie sie przewróci na brzuch ale na plecy jakoś nei bardzo mu idzie chyba ze odepchnie sie czy cos a tak to jak mu sie nudzi to krzycz i musze go przewrócić sama
a co do przewrotów kiedy Pawełek przewracał sie z brzucha na plecy a teraz ladnie sie przewróci na brzuch ale na plecy jakoś nei bardzo mu idzie chyba ze odepchnie sie czy cos a tak to jak mu sie nudzi to krzycz i musze go przewrócić sama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Cześć.
U Nas postępów wiele
Patryk wypowiada nowe słówka- ba , pa, robi śmieszne minki, bawi się grzechotką na brzuszku (nareszcie brzuszkowa pozycja mu odpowiada) , wszystko wpycha do buzi. Szaleje za butelką . Tzn. widzi jak my rodzice tak nieelegancko pijemy z butleki nopoje i on kiedy widzi butle robi taki śmieszny dziobek wyciąga ręce a kiedy podaje mu sie tą butelkę mały przesuwa w kierunku korka i ćmoka sobie; )
Polubił wózek i wkońcu możemy spokojnie spacerować.
Śpi od 20-21 do 6tej (zdarzają się przerwy ok godz, 2 w nocy)
U Nas postępów wiele
Patryk wypowiada nowe słówka- ba , pa, robi śmieszne minki, bawi się grzechotką na brzuszku (nareszcie brzuszkowa pozycja mu odpowiada) , wszystko wpycha do buzi. Szaleje za butelką . Tzn. widzi jak my rodzice tak nieelegancko pijemy z butleki nopoje i on kiedy widzi butle robi taki śmieszny dziobek wyciąga ręce a kiedy podaje mu sie tą butelkę mały przesuwa w kierunku korka i ćmoka sobie; )
Polubił wózek i wkońcu możemy spokojnie spacerować.
Śpi od 20-21 do 6tej (zdarzają się przerwy ok godz, 2 w nocy)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kasiula super Pawełek
zazdroszczę okrutnie 
Gaja jest prześliczna
Gaja jest prześliczna
katrenki
Fanka BB :)
ale super postapy!!!! Pawelek zdolniacha co...tak ladnie powtarza...taksobie pomyslalam, ze jak moje dziecko zacznie swiadomie mowic mama to pewnie sie zwrusze i porycze...hahahaha....
Amelka szykuje sie powoli do raczkowania chyba....potrafi stanac na czworaka na chwile ale to narazie tyle :-) poza tym tez pieknie sie turla i podrozuje po podlodze :-)
Amelka szykuje sie powoli do raczkowania chyba....potrafi stanac na czworaka na chwile ale to narazie tyle :-) poza tym tez pieknie sie turla i podrozuje po podlodze :-)
R
rouż
Gość
To tak jak i u nas. Alan z brzuszka na plecki czasem sie przekreci, czasem "zapomni"jak to sie robi i wtedy sie wscieka, ale na brzuch nigdy sam :/(...)
u nasz plecków na brzuch nie ma szans bo Igorek pozycji brzuszkowej mówi NIE
Lezec w ogole dlugo nie lubi, zabawki swojej stojacej tez nie za bardzo. W porownaniu do brata ktory mial hipotomie miesniowa to Alan wyglada jakby mial z tym problem. maciek byl mega aktywny(porownywalismy nagrania z kamery) na lezaco-chociaz nogami tlukl. A Alan jest wygodny. Woli jak sie go nosi i jak sie go sadza-ooo, to mu odpowiada
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
Paweł się rozgadał
)) Suoper, a GAję koniecznie do jakiejś szkoły baltowej będziesz musiała Iza zapisać
))
Ja się pochwalę, że od wczoraj Olaf z plecków na brzuszek się przekręca
)) wcześniej tylko z brzuszka na plecki mu wychodziło!
Ja się pochwalę, że od wczoraj Olaf z plecków na brzuszek się przekręca