Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
No to kochana teraz uważaj hehehe pieluchy zmienić nie będziesz mogła jak mu się te przekręcanie na dobre spodoba!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eff_k a z czego wynika koniecznośc rehabilitacji Milenki ? Spora to kosztuje ale wiadomo, na zdrowiu dzieci nikt nie oszczędza.
Mój juniorek dziś pierwszy raz powiedział Ma Ma (tak dokładnie to Mła Mła ale ja udaje że tego Ł ta prawie nie było:-))
Moja Marysia nie cierpi leżeć na brzuszku..wytrzymuje chwilkę a potem ryczy..Może doradziłabyś mi Helenka, co mogłabym z małą robić?Eff_k ja tez byłam na rehabilitacji z małym podobnie jak u Ciebie nie lubiał lezec na brzuszku a jak juz leżał to raczki zamiast z przodu dawał na boki.....
ale sama jestem rehabilitantka i tak w poradni pokazali mi jak mam ćwiczyc(pracuje z dorosłymi na codzien) i juz od tygodnia ćwiczymy 3 razy dziennie i musze przyznac ze postep jest Mati jak juz pisałam polubił lezenie na brzuszku coraz dłużej wytrzymuje..
jutro jedziemy sprawdzic postepy do poradni wiec jestem ciekawa....