reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Alusia obróciła się dziś z plecków na brzuch !! :-D:-D
Aż się wzruszyłam :) 3 razy jej się udało, w przeciwnym kierunku jeszcze nie bardzo. Teraz będę się bała zostawiać ją w łóżeczku z karuzelą, bo dziś tam też się raz obróciła i głowa trafiła w sam kąt łóżeczka, ręka zablokowana i płacz - bo nie mogła się ruszyć bidulka.

reklama
kasiiula Pawelek to czlowiek guma ;o) Madelenka tez juz pomalutku ciagnie nozki do buzi, skarpety jej musze czesto zmienac, bo sa zaraz mokre ;o) na pleckach juz nie chce lezec, od razu przewraca sie na brzuszek :tak:
A to nasz pierwszy filmik na necie :-) Jedne z jej ulubionych zabawek :-p
super!!!!:-):-)
dziunka - Joasia krótka? Gaja ma 63 cm i nosi rozmiar 68 ;)

i tańczy :D
Gaja wymiata:-):-):-):-):-):-):-):-)
oj tak.. jak Michał albo Ela się pojawiają , to dla Gai nic na świecie się nie liczy :) no chyba że włąśnie jest zajęta gryzieniem swojej słynnej metki od maty ;)
u nas też tak jest jak pojawia się Pati:-):-)

a pamiętacie....
pamiętam też taki posiadam:tak::tak:
a moj synek bawi sie w Indianina buehehhe :)
moja chrześnica ma 8 m-cy i sama sobie robi Indianina jak to ostatnio zobaczyłam to myślałam że padnę:-):-)

a tu chyba poczatki raczkowania :D wokol siebie juz mu dobrze idzie :) i to na kocu hehe

[video=youtube;Wj34xDEVG0w]http://www.youtube.com/watch?v=Wj34xDEVG0w[/video]

Hehe, moja mala kuperek podnosi wysoko i probuje pelznac, ale wtedy zapadaja jej sie rece i glowa laduje na podlodze i jest krzyk i nerwy:) To chyba takie poczatki, nie wiadomo kiedy zaczna chodzic, szok normalnie:)
Moja mala dopiero od kilku dni sie przewraca na brzuszek i plecki (wczesniej nie cierpiala lezec na brzuszku), teraz caly czas jak ma okazje to sie turla:) odpycha sie o szczebelki, moje nogi, cokolwiek, zeby sie przesunac, tak te dzeci kombinuja...:)

kasiula - mogłaś ostrzec, że głośny film.. Dziecko mi się obudziło, jak synka swojego wołać zaczęłaś.. :/

Gaja już brzuszek podnosi i na kolankach i prostych rączkach staje :) aparatem muszę ją chwycić :)

kasiula - mogłaś ostrzec, że głośny film.. Dziecko mi się obudziło, jak synka swojego wołać zaczęłaś.. :/

Gaja już brzuszek podnosi i na kolankach i prostych rączkach staje :) aparatem muszę ją chwycić :)
haha śmieszna jestes :-)
moze do kazdego filmu trzeba dolanczac etykiete ?? :D
albo po porstu wycisz głos w kompie ;-]

a tu chyba poczatki raczkowania :D wokol siebie juz mu dobrze idzie :) i to na kocu hehe

[video=youtube;Wj34xDEVG0w]http://www.youtube.com/watch?v=Wj34xDEVG0w[/video]

Igorek się śmiał jak Cię słyszał haha :) Kasia wrzuć coś jeszcze :) bo super filmiki :)
Idziemy teraz na spacerek :) Tobie też radze nie kiś się tyle przed tym forum :p

Buziaki dla Pawcia

Moja Zuzia na takim samym etapie co Gaja. Porusza się do tyłu i dzisiaj do przodu zaczęła :-) na kolankach stoi i na rączkach, i czasami się macha, a czasami kładzie sie i robi samolot machając nóżkami ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
złapałam..
IMG_6008_Gaja na4.jpg

Do góry