reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Kilolek - gratuluję i zazdroszczę ;-)
Sonia z plecków na brzuszek z małą pomocą się przekręci ale w druga stronę ni chu chu...
Sonia z plecków na brzuszek z małą pomocą się przekręci ale w druga stronę ni chu chu...

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a moja mała dzisiaj po kąpieli całyt czas się obracała z plecków na brzuszek i się śmiała z niebogłosy
bo amma nie mogła jej założyć pampersa
a z brzuszka na plecki się obracała rano jak leżała na kocyku... i tak w kółko.. hihih

agrafka80
Fanka BB :)
Kilolek - gratuluję i zazdroszczę ;-)
Sonia z plecków na brzuszek z małą pomocą się przekręci ale w druga stronę ni chu chu...![]()
U mnie odwrotnie: z plecków na brzuszek udało się tylko 2 razy i to chyba zupełnie przypadkowo
katrenki
kamcia ja mam to samo....mala to ciezko czasem ubrac bo sie turla jak nakrecona..... takze cieszcie sie laseczki, ze jeszcze macie spokoj, bo im te dzieciaczki ruchliwsze tym trudniej..... :-) moja dzis pierwszy raz wymaszerowala z salonu na korytarz...az jej fotke pstryknelam bo tak smiesznie wygladala jak jej tylko ten maly lepek z za futryny wystawal i sie rozgladal..... w ogole dzis mnie rozsmieszyal.... siedzialysmy u niej w pokoiku bo robilam porzadki w jej ciuszkach.....a ona w kierunku drzwi...to mowie do nie '''Amelka wracaj tu szybiutko do mamy....''' to zawrocila....jak tylko odwrocilam glowe ona znowu do drzwi....to za chwile znowu do niej mowie...''wracaj tu szybciutko....'' zawrocila, ja sie odwracam, a ona znowu to samo....:-) jakby rozumiala cwaniara mala :-) smiac mi sie z niej chcialo strasznie :-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
super!!! Aż sie sama nie mogę doczekać podobnych wyczynów u soni :-)kamcia ja mam to samo....mala to ciezko czasem ubrac bo sie turla jak nakrecona..... Takze cieszcie sie laseczki, ze jeszcze macie spokoj, bo im te dzieciaczki ruchliwsze tym trudniej..... :-) moja dzis pierwszy raz wymaszerowala z salonu na korytarz...az jej fotke pstryknelam bo tak smiesznie wygladala jak jej tylko ten maly lepek z za futryny wystawal i sie rozgladal..... W ogole dzis mnie rozsmieszyal.... Siedzialysmy u niej w pokoiku bo robilam porzadki w jej ciuszkach.....a ona w kierunku drzwi...to mowie do nie '''amelka wracaj tu szybiutko do mamy....''' to zawrocila....jak tylko odwrocilam glowe ona znowu do drzwi....to za chwile znowu do niej mowie...''wracaj tu szybciutko....'' zawrocila, ja sie odwracam, a ona znowu to samo....:-) jakby rozumiala cwaniara mala :-) smiac mi sie z niej chcialo strasznie :-)
ja tez z niecierpliwościa czekam az mój synus zacznie sie przewracac z brzuszka na plecy(juz nie duzo mu brakuje) i odwrotnie...
a to z wielkim ale wysiłkiem umie leżąc na brzuszku odwracac sie dookoła.... smiesznie to wygląda...
a to z wielkim ale wysiłkiem umie leżąc na brzuszku odwracac sie dookoła.... smiesznie to wygląda...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
KILOLEK Tobie szczególnie gratuluję postepów
i faktycznie dziewczyny są zdecydowanie lepsze w niemowlęcych osiągnięciach
i faktycznie dziewczyny są zdecydowanie lepsze w niemowlęcych osiągnięciach
reklama
agrafka80
Dziewczyny - zauważyłam że moja malutka bardzo żywo reaguje jak odsuwam zabawkę od niej na jakieś 80 cm nawet metr od jej oczu. Macha rękami, nogami (to znaczy bardziej niż zwykle
), otwiera buzię, pokrzykuje.
Już sama nie wiem, czy to dowód, że poprostu widzie z odległości przedmiot inaczej, z innej perspektywy i to jest ciekawe dla nie - czy może coś jest nie tak z jej wzrokiem?
Już sama nie wiem, czy to dowód, że poprostu widzie z odległości przedmiot inaczej, z innej perspektywy i to jest ciekawe dla nie - czy może coś jest nie tak z jej wzrokiem?