reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

ignas ostatnio spiewa zwlaszcza do zabawek:) i "plucze gardlo" slina (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi;)) widocznie skupil sie na jezykowych sprawach teraz;)

reklama
Gratuluję postępów :-)

RACZKUJEMY!!! Choć wywalamy się co chwilę na pyszczek:sorry: Odpychanie się prawą nóżką zanika.

U nas w repertuarze: WAWA (Kiragold;-)), BABA, MAMA :-D:-D:-D, od dziś non stop PAPA -PAPA -PAPA ;-), oczywiście wszelkiego rodzaju samogłoski AAAAA, EEEEE, OOOOO itp. oraz robienie BRUM BRUM (oczywiście tylko w aucie;-)).

Również słodko się wstydzimy :zawstydzona/y: strzelając jeden z najsłodszych uśmiechów i chowając główkę w co popadnie :-D

Skaczemy - leżąc, stojąc, siedząc :-D

Tańczymy - taniec brzucha of course :-D Leżymy na pleckach nieruchomo i wypinamy co chwilę brzuszek do góry:-D

Siedzimy same, siadamy samodzielnie czasem też - na razie tylko w wózku czy łóżeczku, a na podłodze jak nie ma się czego złapać narazie pół siadamy. Tak opierając się z boku rączką - nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ;-)

Ciągnięmy się za włoski nad uszkiem:-D Dłubanie w uchu nam już przeszło:-D

Wrzeszczymy jak mama lub tata lub Jula zniknie nam z widoku:cool:

Udajemy kaszelek :-D

Budzimy się w nocy - nie, nie po to by jeść, ale po to by mama włożyła nam smoka do buzi:wściekła/y:

Oj można by wymieniać. Jutro postaram się wgrać filmiki na yt;-)

ACh, zapomniałam dodać. Dziś na placu zabaw poznałam mamę z 5-miesięczną córeczką która sama chodzi od miesiąca!!!!! Gały mi z orbit wyszły:szok: Ona maleńka chudzinka biegająca po placu zabaw, szok:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadłam poczytać i pogratulować Mega-Zdolniachom-Szkrabom!! Alanek, Pawełek, Alicja, Anoś, Majeczka, Vicky, Maksymilian, Oli, Ignaś, Joasia i reszta zdolniaszków-słodziaczków!! Brawo, gratulujemy i uciekam, bo trza się uczyć dalej

No mówię Ci, ja tu szpanuje raczkowaniem Asi po trawie, a ta wyciąga młodą z wózka stawia na ziemię i papa, mała śmiga, szok :O

ja tez nie wierze ze 5 msc już sama chodzi:eek::sorry:
chyba ćię okłamała z wiekiem dziecka:tak: to lekka przesada:sorry:

Joasi gratulujemy:tak: oby tak dalej:-)

mi wczoraj opowiedział co zrobiła Vi jak byłam w pracy , otóż bawiła się na podłodze przy chodziku pchaczu, po czym wstanęła(to norma) iiiiii... złapała za kubusia(bo stała od strony zewnętrznej a kubus wystaje) więc złapała go za głowę i pomaszerowała kilka kroków zatrzymując się przy ścianie...
i z braku ruchu zaczęła piszczeć radośnie... no bo już sama chodzi:-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje wszystkim dzieciom ogromnych postepow!!!!!

a tu moj syn dzis rano. Wczoraj dostal lekcje i porady od Amelki i dzis juz sie popisuje i szkoli przed kolejna randka ;-)

[video=youtube;Dx9pScIrvoc]http://www.youtube.com/watch?v=Dx9pScIrvoc"]http://www.youtube.com/watch?v=Dx9pScIrvoc[/video]

Do góry