reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

również gratulujemy ,pilnuj żeby nie spadła ze schodków....:tak:
bo teraz dzieci coraz sprytniejsze

Bez opieki nie da się jej zostawić, bo albo bawi się w ogrodnika, wyrzucając kamyki z kwiatków, albo staje przy wszystkim i łazi sobie, albo ciąga kabelki. U mojej mamy gania kota, wchodzi po schodkach i czeka aż będą jej brawo bić ;-) Z resztą, ma caly sztab opiekunek: chrzestną, ciocię Asię, babcię i prababcię ;-)

reklama

mi wczoraj opowiedział co zrobiła Vi jak byłam w pracy , otóż bawiła się na podłodze przy chodziku pchaczu, po czym wstanęła(to norma) iiiiii... złapała za kubusia(bo stała od strony zewnętrznej a kubus wystaje) więc złapała go za głowę i pomaszerowała kilka kroków zatrzymując się przy ścianie...
i z braku ruchu zaczęła piszczeć radośnie... no bo już sama chodzi:-):-D

Gratulacje dla małej VIki :-) i mamusi Kamciulki :-) czyli Vi pierwsza na forum ??? tylko się cieszyć :-) to teraz da mamusi czadu hihi.Kam kup koniecznie rolki do jezdzenia po domu ,jak Vi bedzie uciekać :-)

GRATULUJĘ POSTĘPU ,MEGA POSTĘPU !!!

ps.nie smutkaj się ;-)

to raczej nie postęp ale się wczoraj uśmialiśmy bo jak mój D wrócił z pracy to mu Kuba zrobił coś takiego shots.snap.com.jpg hahaha szkoda że nie miałam aparatu , bo bym real foto wrzuciła :)

klaudzia dzięki
z chodzikiem, ale samodzielnie podniosła się do chodzika i przeszła szerokość pokoju:tak: sama :tak: aż zatrzymała się na ścianie:-) znaczy chodzik;-) ona stała i się cieszyła... hehe

klaudzia dzięki
z chodzikiem, ale samodzielnie podniosła się do chodzika i przeszła szerokość pokoju:tak: sama :tak: aż zatrzymała się na ścianie:-) znaczy chodzik;-) ona stała i się cieszyła... hehe

super. Oli wstaje tez przy takim chodziku ale musze go trzymac- chodzik bo i naczej go przewaza i przejdzie kilka kroczkow ale jak pijany hheheh z piecioma upadkami po drodze hehe

reklama
Kamcia to ja myślałam że ona o własnych siłach!! No ale i tak jest suuuuper wspaniałą i silną dziewczynką!! Marika chodzi przy łóżku jak wsuwam je przy ścieleniu. Przesuwam po kawałku, a ona robi kroczki i idzie sobie, no i na boki przy meblach. Zrobiła kiedyś kilka kroków z naszym "domowym" wózkiem (btw do oddania, w bdb stanie, ale sprzed kilku lat) teraz jej tam nie puszczamy, a wózka-pchacza nie posiada, bo jakoś nie dopytałam rehabilitantki kiedy pozwalać jej chodzić na przód

Do góry