Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak sie siluje - ani chwili nie moze spokojnie wysiedziec,hehe. ;-) 
Wstala,pocycala i zasnela znowu i obudzila sie o 8. ;-) Ahhhhh,Moje Sloneczko daje mi tak cudownie pospac.
<odpukac
>
Takiego malego bobeczka,hihi.
To,chyba,po tych zupkach Ja tak wzielo. 
Az wkleje zaraz zdjatka.

Smieszka Mala. 
a ja myslalam ze przy dwojce jest to niemozliwe, bo zawsze sobie wyobrazalam ze jedno budzi stekaniem i placzem drugie i tak na zmiane
ale dobrze ze to tylko mnie sie tak wydawalo ;-)
lezala na lozku i bawilysmy sie razem raczkami i nozkami i tu nagle jak trzymala mnie za raczki podnisola sie do siadu
a jak baaardzo sie z tego cieszyla
dzisiaj za kazdym razem robi to samo wiec musimy uwazac jak podajemy Jej raczki po zaraz chce usiasc moja Mała Spryciula;-)
, ale meczy sie okropnie, bo nozki, plecki i pupcia z nim wspolpracuja, a z glowka ma problemy(jak bylismy w zeszla srode u dr to i ona zauwazyla, ze nie wychodzi mu na lezaco podnoszenie glowki:-( , teraz bedziemy w piatek, to zobaczymy co powie, martwie sie...:-( )
, a potem uderzal stopka w stopke, jakby nozkami robil kosi kosi lapki(tu nozki
) i z bardzo powazna minka to wszystko obserwowal! A ja zalowalam, ze maz jest w pracy i tego wszystkiego nie widzi, takie to bylo rozkoszne!
Podlapala to od razu.
Raz zrobilam ustami "prrrrr",no i za chwile Zuzia to samo.
I za kazdym razem tak kilka razy glosno pompuje w siebie powietrze i pierdzi buziulka na caly glos.
A jak sie zrobi to samo,gdy ona jest juz dlugo cicho,to zaraz zaczyna nas nasladowac,hehe. 
A Zuzia,jak na Niego krzyknela!
I z taka wsciekla mina!
Haha,smiechu bylo co niemiara. 
A jak sie przy tym smiala!
Az panie w sklepie patrzyly,jakie mam Wesole Malenstwo.

Wstala w czwartek o 6:30.
A wczoraj wieczorem wykapalam Ja [p 19 i wlozylam do lozeczka,zeby zagrzac mleczko,wracam i patrze,a Moja Zuzia zakryla sobie calusia buziulke pieluszka tetrowa i tak zasnela.
Byla 20. ;-) Bez kolacji (ostatni posilek jadla o 16:30 - zupke Mamusi)!
I obudzila sie dopiero o 4:30.
Moja Kochana Anielica!