reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

ja się cieszyam powrotem do wagi sprzed ciąży, ale od kąd zaczęłam "normalnie" jesc, czuje że coś mi tam sie przytyło:-p:-p a jeśli chodzi o nadmiar skóry, to beeee... tez tak mam:no: do tego celulit... ale zamierzam isć na fitnes, a jak mi starczy czasu to może i na basen...:tak::tak:

reklama
Aga, gratulacje :-)

Ja jestem z lekka zwiotczala, hehe, i ten cellulit... bleeee...a do tego krzywe mam cycki...Prawy jest wiekszy od lewego...no i niestety to widac... (tzn. ja to widze) Moja mama mnie pociesza, ze sie to unormuje, ale ile mozna czekac ???? :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Krzywe cycki miec...Tragedia!!!

gdy widze slodycze to kwicze.....nie wiem co sie ze mna dzieje, ale nawet w ciazy nie mialam takiego pedu do slodyczy, caly czas musialam jesc cos kwasnego, a teraz tragedia!!!:wściekła/y::wściekła/y: po porodzie szybko schudlam ponad 20 kg, a teraz chyba bede nadrabiac, no ale zeby az tak przesadzac, ze slodyczami jak teraz:szok::szok: wiecie co kazałam swojemu mezowi sobie kupic.,......mleczko slodzone w tubce:baffled:tak, tak, takie dla dzieci....ale za to moje malenstwo to dopiero ma mleczko;-)

redaktorka jestem z tobą całym sercem, ja też spokojnie obok słodkiego nie przejdę:-D :-D :-D a jak widzę czekoladę!!! to dopiero się dzieje, no i waga się zatrzymała od dłuższego czasu:-(
pocieszam się że jak wrócę do pracy to nie będę miala tyle czasu na słodkości:-D no i do wszystkich biurowych ciuchów będe musiała się zmieścić:-D

bedyta, dobzre Ci, ze wracasz do pracy, ja sie bede chyba tuczyc przez okraglu rok na wychowawczym:wściekła/y::-(, ale jest jedno ale, jak maluchy zaczna chodzic, biegac to i my sie troche "nalatamy" za nimi, byle do wiosny!!!!:-):-):-)

gdy widze slodycze to kwicze.....nie wiem co sie ze mna dzieje, ale nawet w ciazy nie mialam takiego pedu do slodyczy, caly czas musialam jesc cos kwasnego, a teraz tragedia!!!:wściekła/y::wściekła/y: po porodzie szybko schudlam ponad 20 kg, a teraz chyba bede nadrabiac, no ale zeby az tak przesadzac, ze slodyczami jak teraz:szok::szok: wiecie co kazałam swojemu mezowi sobie kupic.,......mleczko slodzone w tubce:baffled:tak, tak, takie dla dzieci....ale za to moje malenstwo to dopiero ma mleczko;-)
ja mam dokładnie to samo ale tłumaczę sobie większym zapotrzebowaniem organizmu na energię:tak::-):tak:. troche sie trzeba narobić przy takim szkarabie i też mi sie wydaje ze ze 2 kilosy to jak nic mi przybyło. od jutra do świat dieta bo w święta znowu obzarstwo ;-)

Nie pamietam która z was pisała,że ćwiczy brzuszki wg zestawu 6weidera...
chciłam zapytac czy ćwiczyłyście przez całe 6 tygodni i czy to odniosło jakis skutek bo chciała by zacząć ale nie wiem czy skupic się na tych ćwiczeniach czy robic jakiś inny zestaw, pogoniło mnie widząc zdjęcia, wygladam na nich przerażająco :szok:a chcemy jechac nad morze więc musze wziąść się za siebie, dieta odpada bo karmie:-p

reklama
Mada karoo ćwiczyła wg 6 Weidera, ale czy skończyła całe 6 tygodni to nie wiem, bo pisała, że jest cała obolała po tych brzuszkach

Do góry