JAAGA
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hej! to ,ze przytyłam po świetach na mamusinym wikcie to mnie nie dziwi wiec znow sie musze wziąśc za siebie tymbardziej ,ze juz nie karmie wiec moge jakąś diete zastosowac , mam motywacje za 3 tyg wesele u kolegi pasowało by wyglądac przyzwoicie ale to to mały pikus najgorsze są cyce
...przestam juz karmic hanke i cyce raz ze sie zmniejszyły co mnie nie dziwi ale najbardziej mnie wpienia ,ze są z lekka obwisłe choc wielkich cycow nie mam i co teraz z tym zrobic?? pomijam juz to ze jeden jest lekko więszy hehe ostatnio mi kolezanka opowiadała ,ze jej siostra jak urodziła to miała rozmiar 85D a teraz ma 80A
...przestam juz karmic hanke i cyce raz ze sie zmniejszyły co mnie nie dziwi ale najbardziej mnie wpienia ,ze są z lekka obwisłe choc wielkich cycow nie mam i co teraz z tym zrobic?? pomijam juz to ze jeden jest lekko więszy hehe ostatnio mi kolezanka opowiadała ,ze jej siostra jak urodziła to miała rozmiar 85D a teraz ma 80A

W sumie to mam cicha nadzieje, ze jak skoncze karmic to bede miala mniejsze, zanim zaszlam w ciaze mialam 80 GG - ewentualnie male H i nie obrazilabym sie jakby mi po zaprzestaniu karmienia zjechaly do E-F... I huk z obwisloscia, ze wzgledu na rozmiar wiec ciezkosc cycow zwisly mi juz jakis czas temu - przypadlosc wielkich cycow niestety. A w ogole to wlasnie przestalam brac cerazette - chromole, fatalnie sie czuje, a ze zaden gin nie chce przepisac zastrzyku i w sumie jak sobie poczytalam to juz nie chce, to wlasnie zostalismy bez zabezpieczenia. Jakby co to moze bede pierwsza sierpniowka ktora zaciazyla ;-)
nadal mam te swoje 85 C..........