reklama
Aga a jaka diete wprowadzasz ??bo mi na dobra sprawe chociaz 15 by sie przydało ale raczej karmiącej to cięzko diete jakąś wprowadzić![]()
mada ja stosuje dietę- jak dla mnie to est ona bezpieczna:
- przede wszystkim regularne posiłki (ok. 9,13,15,19) w miedzyczasie jakies owoce np. jabłka,
- tylko i wyłącznie pieczywo żytnie, bez masła
- nie jem smażonych potraw, tłustych wędlin, słodyczy
- raz dziennie (na sniadanie bądź drugie śniadanie) jadam musli, bądź otręby
- dużo ryb, ale i drób, cielecina, wołowina
juz kiedyś na podobnej diecie (i ćwiczeniach) schudłam ok 10 kg.
teraz chciałabym jakies 5.
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
ja tam po tych świetach trwających u mnie od 23 do 01,01,2007 przytyłam chyba z 10 kilosów. kurde od jutra dieta. wiosna za 3 miesiące muszę jeszcze z 15 kilo zrzucic
Nie liczyłabym na wiosnę za 3 miesiace, skoro zima jeszcze nie przyszła, więc się nie odchudzam

karoo-kp
Mama Jagodzianki
ja wytrzymałam 11 dni... a później jakoś mi sie odechciało, chociaz coraz mniej mnie mięśnie bolały, ale czy cos pomogło... raczej nie...
Jakby mnie miesnie bolaly to bym wytrzymala, ale niestety bolalo mnie spojenie lonowe tak samo jak pod koniec ciazy, a wtedy ledwo do kibelka dochodzilam. Miesnie tez bolaly, ale taki bol byl znosny :-). Nie pierwszy i nie ostatni raz :-)
niemniej jednak teraz mam jakis kryzys fizyczny. Ni mam na nic sily, tylko bym spala jakby mogla...
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Karoo ja też tak mam, chyba wychodzi w końcu niedosypianie i wstawanie w nocy. Chociaż przyzna się że ostatnio troche wypoczęłam, bo mąż miał urlop w przerwie świątecznej i czasami oddawałam mu Kingę pod opiekę, a sama zbijałam bąki:-)
reklama
M
Majka01
Gość
Ja od 20 stycznia oddaję moję pyze mężusiowi pod opiekę, 29 wracam do pracy a on zostaje z małą więc od 20 ma urlop i będzie się przyzwyczajał
A mi po świętach kilo przybyło więc znów mam 6 ponad normę