reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

Ja wciąz na diecie kg leca powoli ale wazne ,ze lecą ale ja nie o tym..mam do was takie pytanie jestem blada jak dupa a za tydzien wesele..i sukienka na ramiączkach:zawstydzona/y:solarium u mnie nie wchodzi w gre czy któras z was uzywała tych balsamow brązujących czy one cos dają..bo boje sie smarowac samoopalaczem zeby mi jakies plamy nie powyłaziły..co robic??:confused:
JAAGA ja sobie kupiłam Johnsona balsam brązujący, pisze na nim, że po kilku dniach widać efekt, ale u mnie już po pierwszym razie widać, tylko cienką warstwą trzeba smarować, i mocno wetrzeć, żadnych "zacieków" wtedy nie ma:-D

reklama
JAAGA ja sobie kupiłam Johnsona balsam brązujący, pisze na nim, że po kilku dniach widać efekt, ale u mnie już po pierwszym razie widać, tylko cienką warstwą trzeba smarować, i mocno wetrzeć, żadnych "zacieków" wtedy nie ma:-D

ja też używam tego balsamu... i tak jak u bedyty efekty od razu były widoczne.

Jutro zakupie ten johnsona balsam bo z opini na necie wynika ze najmniej smierdzi z tych wszystkich brązujących..:-)

Jaaga - ja sie johnsonem smaruje caly czas. Nie codziennie, ale co 2-3 dni, a w pozostale inny balsamem nawilzajacym. Przed pierwszym uzyciem koniecznie zrob peeling. a do twarzy polecam krem z tej samej serii:tak::tak:

Z balsamow brazujacych fajny jest jeszcze z Loreal taki w tubie. Tez daje ladny efekt. I nawet przyjemnie pachnie.

a u mnie jakoś leci waga, co tydzień gacie zwężam, kilogramów już malutko zostało, tylko fason dalej nie taki:-D

ja ostatnio usłyszałam: Ty już lepiej nie chudnij, bo wyglądasz strasznie :cool2: mam 2 kg mniej niż przed ciążą a żrę jak głupia. Sz tyle nie je co ja ;-) zostało parę centymetrów w biodrach, ale i tak się mieszczę we wszystkie ciuchy sprzed ciąży bez problemu.

a jak wy to robicie???:confused: bo ja zamiast zrzucac to albo przybieram albo stoje w miejscu, ciuchy z przed ciązy to tylko niektóre moge zalozyc:baffled:

reklama
Aguśka ja jestem na przymusowej diecie beznabiałowej. może to to sprawia, że nie tyję :confused: normalnie zajadałam się jogurcikami, tłustym białym serkiem, piłam tłuste mleko. teraz nic z tych rzeczy, ze względu na Piotrusia.

Do góry