reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

reklama
Ja wciąz na diecie kg leca powoli ale wazne ,ze lecą ale ja nie o tym..mam do was takie pytanie jestem blada jak dupa a za tydzien wesele..i sukienka na ramiączkach:zawstydzona/y:solarium u mnie nie wchodzi w gre czy któras z was uzywała tych balsamow brązujących czy one cos dają..bo boje sie smarowac samoopalaczem zeby mi jakies plamy nie powyłaziły..co robic??:confused:

Ja wciąz na diecie kg leca powoli ale wazne ,ze lecą ale ja nie o tym..mam do was takie pytanie jestem blada jak dupa a za tydzien wesele..i sukienka na ramiączkach:zawstydzona/y:solarium u mnie nie wchodzi w gre czy któras z was uzywała tych balsamow brązujących czy one cos dają..bo boje sie smarowac samoopalaczem zeby mi jakies plamy nie powyłaziły..co robic??:confused:
bardzo fajny jest sopot ziajki i ten z dove brązujący też jest super. posmaruj sie w czwartek i w piątek na noc i w sobotę będziesz juz ładnie brązowa

no jak mocniej sie posmarujesz to może być efekt "żóltości "a kolor pojawia sie po 4-5 godzinach ,dlatego najlepiej posmarować sie na noc bo rano wstajesz i już jest ładny efekt. tylko przed tym sie dobrze wymocz w wannie i zrób peeling
ja jak sie smaruję to łącznie z twarzą ,szyją tylko musisz to zrobić dokładnie zebyś nie miała "zacieków" i chwilke poczekać żeby dobrze wsiąkło w skóre a potem dopiero załozyć piżamkę albo cós innego

JAAGA! I nie zrazaj sie zapachem... Ten Sopotu nie jest rewelacyjny... Ja sie smarowalam tydzien. Bylo widac efekt, ale trzeba uwazac na biala bielizne. Bardzo farbuje ta "opalenizna"... ;-)

no farbuje ,dlatego najlepiej sie wysmarować na noc, a potem rano wziąc shower i posmarować jakimś balsamem nawilżającym,:tak:

Ja mogę się pochwalić małym skucesem bo zgubiłam 23 kg z ciąży, ale jeszcze trzy mi zostało w sumie nie miałabym nic przeciwko nim jakby nie były ulokowane na udach, talię mam ok a tu na dole takie balerony wyłażą i wyglądam poprostu smiesznie. Ale najbardziej mnie wkurza to że po ciązy ciągle mi jakies wrzody na dupsku się robią :( mam już tego dość no i odkąd urodziłam mam potworne bóle głowy non stop, nigdy wcześniej aż tak silnych nie miałam tłumaczę sobie że to z przemęczenia ale czy któras z was ma podobnie ?

Majka, i wrzody mi sie robia i mam bole glowy wiec wiem, co czujesz. Te wrzody ostatnio sie uspokoily, ale jeszcze kilka tygodni temu to non stop jakiegos mialam. Najgorszy jest taki jeden, ktory raz na jakis czas pojawia sie tuz obok... odbytu i boli jak cholera, a potem peka i ropa z krwia leci kilka dni. Zrobil mi sie praktycznie dwa tygodnie po porodzie i od tej pory sie odnawial, ale odpukac od trzech tygodni mam spokoj.

reklama
Jaaga, ten Sopot rzeczywiscie fajny - daje ladny efekt, ale strasznie mi pobrudzil ubrania - szczegolnie tam gdzie tkanina ociera sie o skore, tzn. pod pachami, pod szyja itd., wiec jak masz jasna kreacje na wesele to nie polecam - to samo np. jak masz nogi wysmarpwane i zakladasz potem noge na noge.

Do góry