Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
solarium u mnie nie wchodzi w gre czy któras z was uzywała tych balsamow brązujących czy one cos dają..bo boje sie smarowac samoopalaczem zeby mi jakies plamy nie powyłaziły..co robic??
bardzo fajny jest sopot ziajki i ten z dove brązujący też jest super. posmaruj sie w czwartek i w piątek na noc i w sobotę będziesz juz ładnie brązowaJa wciąz na diecie kg leca powoli ale wazne ,ze lecą ale ja nie o tym..mam do was takie pytanie jestem blada jak dupa a za tydzien wesele..i sukienka na ramiączkachsolarium u mnie nie wchodzi w gre czy któras z was uzywała tych balsamow brązujących czy one cos dają..bo boje sie smarowac samoopalaczem zeby mi jakies plamy nie powyłaziły..co robic??
![]()
Ja mogę się pochwalić małym skucesem bo zgubiłam 23 kg z ciąży, ale jeszcze trzy mi zostało w sumie nie miałabym nic przeciwko nim jakby nie były ulokowane na udach, talię mam ok a tu na dole takie balerony wyłażą i wyglądam poprostu smiesznie. Ale najbardziej mnie wkurza to że po ciązy ciągle mi jakies wrzody na dupsku się robiąmam już tego dość no i odkąd urodziłam mam potworne bóle głowy non stop, nigdy wcześniej aż tak silnych nie miałam tłumaczę sobie że to z przemęczenia ale czy któras z was ma podobnie ?