reklama
Jasna cholera kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wy mnie nie straszcie tymi stopami ba ja mam pird#$@ na punkcie butów i mam ich nie przesadzajac ze 30 par (albo wiecej :-[ ) i co ja zrobie jak beda za małe??? przeciez nie wyrzuce bo serce by mi pękło
a uzupełnic w nowym rozmierze ??? pójdiemy z torbami a chłop mnie zabije!!!!!!
jeszcze poczekam moze sie skurczom

wy mnie nie straszcie tymi stopami ba ja mam pird#$@ na punkcie butów i mam ich nie przesadzajac ze 30 par (albo wiecej :-[ ) i co ja zrobie jak beda za małe??? przeciez nie wyrzuce bo serce by mi pękło
jeszcze poczekam moze sie skurczom
Jestem wybitnie bezmyślna!
w piatek zaparłam sie ze od poniedziałku zaczynam ćwiczyć
)
a w sobote wniosłam na jednym wdechu wózek na drugie pietro no i ciecie w dwóch miejscach ntj. puściło, nic groznego ale sie wystraszyłam , przepłukałam Riwanolem i powoli dochodzi do normy ale ćwiczonka pozostaja w dległych planach a mnie wizja Ja-wieloryb przeraża!!!
moje 82kg sa zmorą!!!!!!!!!!!!!
próbowałam coś na siebie kupić w piątek no cóż na chęciach sie skończyło bo gdzie znalezc spdnie na 115 w biodrach!!!!!!!!!???????????
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
w piatek zaparłam sie ze od poniedziałku zaczynam ćwiczyć
a w sobote wniosłam na jednym wdechu wózek na drugie pietro no i ciecie w dwóch miejscach ntj. puściło, nic groznego ale sie wystraszyłam , przepłukałam Riwanolem i powoli dochodzi do normy ale ćwiczonka pozostaja w dległych planach a mnie wizja Ja-wieloryb przeraża!!!
moje 82kg sa zmorą!!!!!!!!!!!!!
próbowałam coś na siebie kupić w piątek no cóż na chęciach sie skończyło bo gdzie znalezc spdnie na 115 w biodrach!!!!!!!!!???????????
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Raju Mada, nie dźwigaj kobieto wózka!!! Masz zakaz dźwigania czegokolwiek przez conajmniej 6 tygodni po cesarce!!! Zewnętrzne szwy to pikuś, a jak Ci pójdą wewnętrzne?? Wagą się nie przejmuj, schudniesz na pewno. W końcu przybierałyśm,y na wadze przez 9 miesięcy to nie da się tego wszystkiego zrzucić w trakcie jednego. Na razie daj sobie spokój, nie stresuj się, bo Twój stres się udzieli Amelce.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny, do kiedy beda ze mnie "wylatywac" nici? :-) Bo juz kilka razy znalazlam na papierze sznureczki jak sie podcieralam. Ogolnie to juz chyba moj polog zmierza ku koncowi, bo wydzieline mam juz bialo-zoltawa, nic mnie nie boli itd. I co z seksem? Czy 5 tygodni jak w moim przypadku moze byc, zeby zaczac sie "seksic"? 

reklama
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
to są te ćwiczenia, a od kiedy mozna cwiczyc po cc to nie wiemPowtarzam pytanie co to sa cwiczenia 6 weidera (czy jakos tak) i od kiedy po cc mozna cwiczyc, wszedzie pisza o powrocie do formy po naturalnym porodzie a co z cc???
A co do seksu Sandra to już zalezy od ciebie:-) , jak nie boli to czemu nie:-)