reklama
Ja miałam ncc i w końcu się dowiedziałam że pas lub majtki sciagajace jak się rana zagoi (najwcześni8ej po 6 tygodniach) ćwiczonka po 3 miesiącach:-(
oczywiście wiele dziewczyn pas zakłada wczesniej , zanam jedna co założyła tydzień po porodzie, ja musze poczekac jeszcze bo na razie jeszcze boli jak zakładam majtki a połóg zbliża sie ku końcowi.
Ty jeszce poczekaj dopiero ci minoł tydzień,troche cierpliwości:-)
oczywiście wiele dziewczyn pas zakłada wczesniej , zanam jedna co założyła tydzień po porodzie, ja musze poczekac jeszcze bo na razie jeszcze boli jak zakładam majtki a połóg zbliża sie ku końcowi.
Ty jeszce poczekaj dopiero ci minoł tydzień,troche cierpliwości:-)
M
Majka01
Gość
Ja tez miałam cc i majtki ściągające założyłam też tydzień po porodzie, pierwszy dzień był niezabardzo wygodny ale potem już było ok. Zależy jak się czujesz i jak rana się goi.
karoo gratuluję :-)
ja schudłam na razie 12 kg z 15,5 kg i nie zanosi się abym w najbliższym czasie zrzuciła te nadprogramowe 3,5 kg, bo ciągle wpierdzielam biszkopty na zmianę z herbatnikami i to całymi paczkami
a marzy mi się waga ideał 65 kg... tyle kiedyś miałam... ale do tego ideału całe 7 kg :-( nie mam żadnych szans, chyba że zacznę ostro ćwiczyć. tylko ja leń patentowy jestem więc jak mi się uda dojść do wagi sprzed ciąży to i tak wielki sukces będzie.
ja schudłam na razie 12 kg z 15,5 kg i nie zanosi się abym w najbliższym czasie zrzuciła te nadprogramowe 3,5 kg, bo ciągle wpierdzielam biszkopty na zmianę z herbatnikami i to całymi paczkami
a marzy mi się waga ideał 65 kg... tyle kiedyś miałam... ale do tego ideału całe 7 kg :-( nie mam żadnych szans, chyba że zacznę ostro ćwiczyć. tylko ja leń patentowy jestem więc jak mi się uda dojść do wagi sprzed ciąży to i tak wielki sukces będzie.
Mój powrót do formy to nie tylko zrzucanie kilogramów
strasznie zaniedałam swój wygląd, po za tym strasznie wypadaja mi włosy, wyłażą garściami , aż sie boje iść zrobic pasemka żeby nie ołysieć:-(nie wiem czy moge brać nadal Feminatal czy moge zastapic go Skrzypowitą???
juz nie wspomne o moim cellulicie wszemobecnym na moim ciele, czy mozna uzywac wszystkich kremów???
czy wy macie czas na pielegnacje czy tylko ja sie z wszystkim nie wyrabiam???

juz nie wspomne o moim cellulicie wszemobecnym na moim ciele, czy mozna uzywac wszystkich kremów???
czy wy macie czas na pielegnacje czy tylko ja sie z wszystkim nie wyrabiam???
M
Majka01
Gość
Ja ostatnio się pocieszyłam bo waga po tygodniu bezruchu znów skoczyła w dół, schudłam juz 15 kg a jeszcze 10 nadprogramowe mam
ale jutro znów ważenie i zobaczę czy coś jeszcze poleciało, włosy też mi strasznie lecą a feminatal musiałam odstawić ponieważ chyba mała ma na niego uczulenie. I w dodatku pląba mi wypadła 
reklama
mada to zależy... ale ogólnie to mam troszke czasu dla siebie... tatus zawsze o to dba
jeśli chodzi o witaminy to biorę falwit- sprawdza sie dobrze... tzn mała nie ma uczulenia a i mi ani włosy nie wypadają tfu tfu (a niedawno zrobiłam pasemka) ani paznokcie się nie łamną:-)

jeśli chodzi o witaminy to biorę falwit- sprawdza sie dobrze... tzn mała nie ma uczulenia a i mi ani włosy nie wypadają tfu tfu (a niedawno zrobiłam pasemka) ani paznokcie się nie łamną:-)