reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
a ja mustele kupilam ta dla kobiet w ciazy tu na wsi innej nie mieli i efekty tez widze hmm szczegolnie na piersiach :-)
Madzia S Ty chudzino ja bym byla w niebowzieta gdybym taka laska byla jak Ty teraz, ale rozumiem Ciebie ze najlepiej czuc sie w swojej wadze z przed ciazy :-)

moja kosztowala 83 zl jakos tak ale byla tez na same piersi i na blizny....nie jest tania ale pojemna a za ta cene nawet polowy vichy nie ma..... poza tym cale cialo smaruje dr eris balsamem ujedrniajacym :-) ten tylko 10 zeta kosztuje....
noi zimny prysznic po kapieli rzeczywiscie pomaga .....

Karolla ja tez przechodze na ryzowe wafle noi bez slodkosci....bo kurde na 70 stanelo teraz......

Myfa to jest ta poporodowa?? I Jak smarujesz piersi to lepsze sa po niej?? Bo ja gdzie niegdzie mam jakiś rozstęp na cycach:/

Czy ktoraś z was używała Sopotu, ale tego do twarzy? Bo sobie dzisiaj zakupiłam i ciekawa jestem czy on bardzo brązowi, czy tylko nieznacznie

ja kupilam ten na ciaze :-) piersi staly sie jedrniejsze a nie takie zwiatczale flaki - bo takie mialam po karmieniu malego..... bleee
jak tylko znajde ten zel w aptece to go nabede chociaz cena mnie powala....

reklama
Do góry