reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

EAwako piękny lans pal licho lustro ;) fryzurka super!!

Jeny Kira ale mama ma włosy ja z moimi sobie nie radze a co dopiero z takimi do tyłka ::)

reklama
Kira, podobieństwo jest faktycznie nie do zaprzeczenia. Ale jak długo będziesz młoda... ::) Co za geny... ::)

Ewako -
0143ks.gif
(Jeszcze lepiej niż poprzednio, zupelnie nie wyglądasz na mamę takiego mężczyzny :))

Kiloski ach te kiloski zbędne jestescie a tak się mnie trzymacie ciężko mi z wami :)
ale tak poważnie gdyby nie to że tyle jem sŁodyczy już dawno bym weszŁa w swoje dawne 34 a gdy apetyt mi sprzyja nadrabiam bo w ciąży miaŁam gŁodówkę

34? eh, nigdy nie nosilam takieog rozmiaru...no moze w podstawowce:) teraz jestem wagi ciezszej...chociaz juz i tak sporo mi zlecialo...waze 3 kg mniej niz przed ciaza, ale i tak o 10 za duzo. No ale co zrobic...jesc trza, a i slodycze lubie...

reklama
Do góry