reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Kachna to się zdziwisz, bo ja mam rozmiar 26 i zawsze jak kupuję spodnie to mnie szlag trafia i klnę na takie żyrafy jak Kira bo nogawki muszę skracać ;)

W26 to szerokosc :-) (mala)... teraz to chyba tylko 30 pasuje :-)
A l32 to dlugosc (siega mi do polowy lydki) hi, hi... zawsze szukam36 :-)
Misia, a ja klne na takie nizliolki ;-)
Skrocic zawsze mozna, a dosztukowac troche gorzej ;-) (no teraz smigam w jednych dosztukowanych wlasnie) :-)

A ta szerokosc 26 to byla najmniejsza od czasow podstawowki. Chyba juz sie nie uda wrocic ;-(
Moze i dobrze, bo troche zasuszona wtedy bylam :-)

wczoraj o pierwszej w nocy (a raczej dzisiaj coś mnie napadło i zmieniłam kolorek włosów :) ) nie czuję się dobrze w tym kolorze, no ale cóż, trzeba robić dobrą minę do złej gry ;) na szczęście to tylko szampon na 6-8 myć :D

miał być średni brąz a wyszły rudawe...

misia wyglądasz dojrzalej..:)
Moja ciotka mawia "im wiecej lat tym bardziej rude włosy, odwracają uwagę od twarzy" ;) oczywiscie ty akurat nie musisz stosować zasłon dymnych Wyglada całkiem całkiem :)

reklama
Mi sie podoba. moze dlatego ze ja sie lubuje w takich kolorkach. Jak dla mnie to super, nawet bardziej mi sie podoba niz było :laugh:

Do góry