reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

chcialabym tu napisac,ze schudlam,ale niestety tak nie jest,a wrecz przeciwnie,brzusio mi rosnie,moze w ciazy znowu?hihi bo sie nie zabezpieczam,hohoho no ladnie by bylo....

reklama
hehe Kacha u mnie to samo :laugh:. Jutro wizyta u gina moze cos poradzi, bo wzielam recepte na tabletki carazette, ale z moim karmieniem to różnie, wiec nie biore, z drugiej strony myslalam ze zakoncze karmienie bo juz w ogóle nie chce cyca jesc (na spiocha tylko), ale udaje mi sie dwa razy dziennie, wiec juz sama niewiem co robic

U mnie waga stoi jak zaczarowana. Od 3 m-cy ani w gorę, ani w dół, ciągle 4,5-5kg do zrzucenia. Trochę to dziwne, bo w pasie 3cm mniej w biodrach 2cm mniej, a waga ani rusz. Pochwalę się- ćiwczę cwiczenia z "6 weidera"- jestem w połowie, na etapie 14 powtórzeń. I wg mnie sa efekty. Przez te ostatnie 3tyg. znacznie wciągnął mi się brzucholek, tylko ta skóra nie bardzo chce się zciągać.
Tak wygląda mój profil- sorry za ufajdane lustro- podobno moja małża sprzątała, tylko niestety na lustrze w łazience tego nie widać.

Zastanawiam się nad odwiedzeneim jakiegoś salonu urody- może jakieś masaże, maseczki na brzuszek coś pomogą. Może któraś coś wie o tym ?

dytek - podziwiam samozoparcia. A co do skóry to chyba tak jak kiedyś mówiłaś, że po kolejnym dziecku nie lidzie jej już tak łatwo. No, ale i tak super wyglądasz. A jak skończysz 6 to dopiero bedziesz lasencja

Dytek, ale cycuszki ::) !!!!!
Ja zgubilam linka do 6 i nie robie tego, tylko jakies meczoce i dlugotrwale dziadostwo ( a od tygodnia znow nic nie robie, bo mala sie rozmarudzila w dzien i nie mam czsu ;-( ). Poprosze linka :-)

Linka nie mam, ale mam to zobrazowane. Kira, zapisz sobie to w kompie, to będzie większe.

6weidera6hr.jpg

(dytek, mleczarnia rzeczywiście wzorowa... ;D :D)

Madzia, dzieki. Wlasnie to mialam I juz wiem, dlaczego to zgubilam :-) Jakiegos zaciemnienia mozgu dostaje, jak na to patrze... o co w tym biega , tzn. z ta tabelka?? Ja jej nie kapuje.. Chyba nadal mam demencje ciazowa ;-)

Moja Droga, juz Ci tłumaczę: pierwszego dnia robisz jedną serię, po sześć powtórzeń każdego ćwiczenia, drugiego dnia - dwie serie, po sześć powtórzeń każdego ćwiczenia, trzeciego dnia to samo, czwartego dnia - trzy serie, po sześć powtórzeń (czyli każde ćwiczenie 18 razy) itd...

reklama
Do góry