Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Melduje, ze wreszcie spokojnie chodze w dzinsach sprzed ;-) I w kilku bluzeczkach :-)
Ale o tych najmniejszych spodniach, kupionych tuz przed ciaza moge zapomniec :-) Taka chuda to ja juz raczej nigdy nie bede :-) I moze dobrze... bo mi mama cos juz o anoreklsji wtedy bakala ;-)
wiecie, co wpatrywanie sie jednak bylo zdecydowanie lepsze, po tej sobotniej szosteczce tak mnie boli kark (tak, tak, sirota ze mnie i pewnikiem pewnie zle cwiczylam), ze czuje do dzis, i ledwo glowa ruszam.
Fiu, fiu... :laugh: : Very sexy...I ta śródziemnomorska opalenizna . Super. Tez pomierzyłam marynarki, bo zaczynam się szykowac na poniedziałek no i może sie kiedys w cyckach dopnę. Już za parę miesięcy ;D.
Kolor widac i jest superowy Sama bym se strzelila jakies pasemeczka, ale po ostatnich wlosy wylazily, duzo mi ich nie zostalo, wiec wole nie ryzykowac. Ale kto wie, kto wie, jak Ci Myfa pozazdroszcze...