Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olcia ja juz nie waze sie nawet....jutro mam wizyte tez u gina wiec sie wyda ile przytylam ale wisi mi juz to teraz brzuch do przodu rosnie to wazne :-)
Oj ja juz też sie raczejnie bedę ważyć - no może w poniedziałek u gina. Bo po wczorajszych 2 obiadkach (jeden u babci - pycha pierożki z kapustką, a drugi u kuzynki - talent kulinarny) to nawet moja babcia stwierdziła, ze jakoś w oczach mi ten brzusio rośnie i czy na pewno zmieszczę sie przy stole bo ona może odsunąć.
a ja tez moge smialo dolaczyc do slonic, +13 kg,dzwonilam dzis do mojej gin ,zeby zapytac,czy moge brac cosik na przeziebienie i od razu zachaczylam o temat wagi,1,5 a nawet 2 kg tygodniowo,to ona powiedziala,ZE TO ZA DUZO,tyle to ja tez wiem,ale cisnienie w normie,nic mi specjalnie nie puchnie wiec gestozy chyba raczej nie mam,za tydzien pogadam z nia powaznie,bo mam wizyte,ale podejrzewam ,ze to przez:malo ruchu ,no i te zaparcia...nawet sliwki nie pomagaja.. no coz zobaczymy czy do 30 kg dociagne : : i jak ja sie bede poruszac z taka waga?????
no ja zapparc juz nie mam dlugo ale to co sobie zaserwowalam w weekend niechcacy...w nocy myslalam ze z bolu brzuch mi peknie ;-) a w sumie kiszki....kiszony ogoras przepijany jakims napojem gazowanym....nastepnego dnia bylam z 2 kilo lzejsza.... i jakos brzuszek taki mieciusi byl super....przeczyszczonko na maxa.....
oj tak Misia chociaż to nie było planowane.....
dziewczyny strasznie mnie szczypie na wzgorku po boku mmama mi mowi ze to rozstep ale w takim miejscu...matko....
do tego kuje mnie cos teraz kolo pepka...dobrze ze jutro do gina....
To może gryczaną zacznę jeść bo po jaglanej cisza - moja siostra robi taki pasztet z jaglanej i warzyw,i wcinam i nic po 3-4 dni nawet :. Jutro gotuję gryczankę ;D