reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Olcia ja juz nie waze sie nawet....jutro mam wizyte tez u gina wiec sie wyda ile przytylam ale wisi mi juz to teraz brzuch do przodu rosnie to wazne :-)

Oj ja juz też sie raczejnie bedę ważyć - no może w poniedziałek u gina. Bo po wczorajszych 2 obiadkach (jeden u babci - pycha pierożki z kapustką, a drugi u kuzynki - talent kulinarny) to nawet moja babcia stwierdziła, ze jakoś w oczach mi ten brzusio rośnie i czy na pewno zmieszczę sie przy stole bo ona może odsunąć.

a ja tez moge smialo dolaczyc do slonic, +13 kg,dzwonilam dzis do mojej gin ,zeby zapytac,czy moge brac cosik na przeziebienie i od razu zachaczylam o temat wagi,1,5 a nawet 2 kg tygodniowo,to ona powiedziala,ZE TO ZA DUZO,tyle to ja tez wiem,ale cisnienie w normie,nic mi specjalnie nie puchnie wiec gestozy chyba raczej nie mam,za tydzien pogadam z nia powaznie,bo mam wizyte,ale podejrzewam ,ze to przez:malo ruchu ,no i te zaparcia...nawet sliwki nie pomagaja..:( no coz zobaczymy czy do 30 kg dociagne ::) ::) i jak ja sie bede poruszac z taka waga?????

no ja zapparc juz nie mam dlugo ale to co sobie zaserwowalam w  weekend niechcacy...w nocy myslalam ze  z bolu brzuch mi peknie ;-) a w sumie kiszki....kiszony ogoras przepijany jakims napojem gazowanym....nastepnego dnia bylam z 2 kilo lzejsza.... i jakos brzuszek taki mieciusi byl super....przeczyszczonko na maxa.....

oj tak Misia chociaż to nie było planowane.....:)
dziewczyny strasznie mnie szczypie na wzgorku po boku mmama mi mowi ze to rozstep ale w takim miejscu...matko....
do tego kuje mnie cos teraz kolo pepka...dobrze ze jutro do gina....

Ja mam niestety zaparcia odkąd biorę te wstrętne proszki - i nic nie pomaga. Ogólnie jem sporo warzyw i owoców piję wodę, jem orzechy i cisza ;)

orzechy to nie za dobry wybor chyba przy zaparciach kasza bardzo pomaga tez.....jaglana czy gryczana jeden ciort :-)

reklama
To może gryczaną zacznę jeść bo po jaglanej cisza - moja siostra robi taki pasztet z jaglanej i warzyw,i wcinam i nic po 3-4 dni nawet ::). Jutro gotuję gryczankę ;D

Do góry