• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do formy :) WAGA

U mnie waga na razie stoi w miejscu-58kg. Spadlo mi 6,5 ciazowych kiloskow i 2 wypracowane w stanie malzenstwa. jeszcze 2 i wroce do wagi sprzed slubu...ale jem teraz jak opetana. prawie zawsze jak mati ciagnie mleczko, ja cos wcinam.boje sie ze dopiro teraz utyje

reklama
Dziewczyny :) ja w ramach powrotu do formy ;) wybrałam sie z kolezanka do kina (seans o 11.15 buahhahaa ;)).Gorąco polecam WYZNANIA GEJSZY.Czytałam ksiązke, byłam zachwycona ale nie umiałam wyobrazić sobie tego wszytkiego...A film???? kolory, zdjecia,KIMONA !!!, cały klimat - dla mnei super :) Taki babski film w sam raz na ekhm ... ;) odreagowanie :)

Antares... ja tez sie wybiarem na ten film, ale.... Co Ty zrobilas z dzidzia na ten czas??
Bo ja jakos nie wyobrazam sobie zostawienie malej na tak dlugo z tatusiem :-(

Antares77 pisze:
Dziewczyny :) ja w ramach powrotu do formy ;) wybrałam sie z kolezanka do kina (seans o 11.15 buahhahaa ;)).Gorąco polecam WYZNANIA GEJSZY.Czytałam ksiązke, byłam zachwycona ale nie umiałam wyobrazić sobie tego wszytkiego...A film???? kolory, zdjecia,KIMONA !!!, cały klimat - dla mnei super :) Taki babski film w sam raz na ekhm ... ;) odreagowanie :)

Antares ja byłam z mężem wczoraj :) film boski! a mały u dziadków został :D

Kira przecież tatuś nie skrzywdzi Emilki !!! babo idź na ten film koniecznie!

Misia, ale moja mala jedzie tylko na cycu. Nie chce jej na razie dawac inaczej... Odpada zciagniecie i zostawienie w butli. Nie probowalismy nigdy w ten sposob, a nie chce ich obojga stresowac. A niestety nie jestem w stanie przewidziec, czy tym razem przerwa miedzy karmieniami wynisie 3 godziny (to u nas maksimum), czy 1,5 (co zdaza sie najczesciej), czy moze tylko 0,5 co tez dosyc czesto sie nam przytrafia ;-(
I jak tu ich zostawic??
A ze tatus nie zrobi krzywdy to wiem doskonale. Oni swietnie daja sobie rade beze mnie.... Tylko gdyby jeszcze mieli jakiegos cycka pelnego mleka ;-)

reklama
Kira ja ci dobrze radzę może się taka sytuacja przytrafić że będziesz musiala gdzieś wyjść na parę godzin i lepiej żebys ściąganie pokarmu dla Emilki miała juz opanowane...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry