reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

reklama
Ja wczoraj dostałam takie zaświadczeniei mam zamiar wychodzic o godzinke wczesniej...czyli od 19 go do roboty :-( smutno mi ale nie ma się co rozczulac...jak chce ten dom z bali budowac to musze na to zarobić...Mania do końca października zostaje z babcią ale babcia wraca do parcy i niestety czeka nas niania...ech

Naprawdę Wam współczuję dziewczyny, że musicie wracać, ale na pewno maluszki was nie zapomną. Nawet tak nie myślcie.
A ja jakąś godzinkę temu wpadłam na genialny plan :) Normalnie aż wierzyć mi się nie chce, że wcześniej o tym nie pomyślałam. Otóż poprosiłam moją szefową, żeby mnie zwolniła a ja pójdę na bezrobotne. Na płatny wychowawczy i tak nie mam co liczyć, więc jak dostanę bezrobotne to nie będę musiała wracać do pracy i przejmować się kasą. Poza tym wychowawczy nie liczy się do lat składkowych a bezrobotne tak :) więc same plusy :) :) :) Z moim szefostwem jestem w bardzo dobrych stosunkach, więc jak będę chciała wrócić to zatrudnią mnie w innej swojej firmie :) a pracować i tak będę tam gdzie zawsze. Normalnie paranoja w tym kraju jest. Szkoda gadać... ale i tak się cieszę ;D

Trini rzeczywiscie super pomysł ale ja z niego nie mogłabym skorzystać :( ale dobrze ze Tobie sie udało i masz takie dobre układy u siebie w pracy :)

reklama
Do mam niepracujących: Może się spikniemy i kiedy będziemy w pracy, Wy popilnujecie nam nasze dzieciaczki. ;D ;D ;D

Do góry