reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
u mnie z dietami to kiepsko mimo ze slodyczy to raczej nie jem, bo nie lubie (no niektore lubie ;D ) a sport omijam z daleka (chyba ze spacery z wozeczkiem ;D ) ale mimo to postanowilam sprobowac wlozyc spodnie sprzed ciazy i DALAM RADE!!!!!!!!!!!a jeszcze niedawno sie nie dalo ;D ;D ;D
jejku tak sie ciesze, ze zrobilam sobie foty ;D ;D ;D
prosze podziwiac ;)
spodnie1.jpg

spodnie2.jpg

spodnie3.jpg

Świetnie wyglądasz Agatatje :) Jak robiłam ostatnio porządki w szafie to też weszłam w spodenki w które po porodzie nie umiałam wejść, a teraz choć ciasne to nawet zapnę ;)
heksa dzisiaj w programie Mamo juz jestem słyszałam, ze po cesarce to można ćwiczyć dopiero po 12 tygodniach....

trini, te moje tez ciasniejsze niz byly, ale zawsze cos :D
tobie troche zazdroszcze, ze chce ci sie cwiczyc :D ale mysle ze najwazniejsze, ze ci to przyjemnosc sprawia :D
ja tak sobie myslalam, zeby z racji tego ze maz ma swoje hobby i prowadzi raz w tygodniu audycje radiowa, to ja tez powinnam cos sobie wymyslic, nie? ;D co prawda moje hobby to kino.......ale bede pertraktowac ;)

moje hobby to też kino, zawsze nam dvd zostaje
fajtycznie Angie coś mi się porąbało z tą piłką ;D ;D ;D
Agatko wyglądzasz very sexi :p :p :p :p :p

trzeba bedzie jakas terapie zastepczo-filmowa wymyslic, ale do kina czasem bede musiala sie wyrwac!
gluszek dzieki, bardzo sie staralam ;D

Niektore z was ostro wziely sie do roboty,dobrze,ze nie jestem sam,bo jak na razie to sie obijam,narzekam,ze zle wygladam,ale ciezko sie zmobilizowac,zreszta jakos tak czasu mi brak
Agatatje wspaniale,ze zmiescilas sie w spodnie z przed ciazy,chyba duzo sexu uprawiasz ,hi,hi,hi i tak chudniesz!!!!!!!!!

dziekuje, dziekuje, kurde jak sie ciesze ze sie w te spodnie wcisnelam
mala rzecz a cieszy ;D
gosiek, dziara w calosci prosze bardzo:
irysy.jpg

akurat w tych samych spodniach tylko dawno ;D

reklama
dziara zajebista... kiedyś sobie chciałam zrobić tylko mi odwagi nie starczyo - a teraz to już chyba za stara jestem.....i mąż by isę rozwiódł ze mną.... :( :( :( :( :(

Do góry