• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ale watek az sie bałam tu zagladac. Ja mam 6 kg do zrzucenia sprzed ciazy ale nawet nie to mnie martwi tylko moj brzuchol. Mam wrazenie ze on sie tak rozciagnal, miesnie, skora ze to juz mi sie nie chowa. Od jakichs 3 tyg mam tyle samo w pasie :P czyli duzo za duzo :-[ A za miesiac z hakiem jedziemy nad morze... ::) co zrobic. Cwiczyc nie bardzo jest kiedy a pozatym dopiero co mi przestała leciec ta krew tak dziwnie i boje sie ze znow zacznie od wysilku :P A odchudzac sie jeszcze za wczesnie...co robic. Na chrzciny za 2 tyg terz nie wiem w co sie wbije...?

reklama
Ewe gratulacje ;D Brawo !
Ja tez dzis sobie pocwiczyłam pilatesa, troche jeszcze pamietam bo przed ciaza 2 lata cwiczyłam. Mam zamiar byc konsekwentna, zobaczymy co na to Alus ;) Teraz np. siemamie przysłuzył bo spał jak cwiczyłam a jak chciałam zjesc zupke to sie obudził hehe no i oczywiscie teraz nie wiem o ktorej zjem ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry