reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

a mi znowu ćwiczenia odpadłu - jestem cała taka obolała - ze jak nogę podnoszę do góry to wyję z bólu - awięc czekam do poniedziałku - i na efekty fizykoterapii :(

reklama
trini,a ile wazyłaś przed ciażą...sorka,ze pytam,ale Ty już tak malutko ważysz,a ciągle mówisz,ze wiecej niż przed ciążą,z drugiej strony malutka jesteś,wiec się zastanawiam:)

biedronka ja przed ciążą ważyłam 43kg i bardzo mi się podobała moja sylwetka wtedy ;) Teraz mam 48,3kg, więc to nadal 5kg więcej, ale ogólnie już przestałam narzekać :) Taką wagę miałam jak poznałam mojego męża i wtedy mu się podobałam, to teraz też muszę ;)
ola gratulacje i trzymaj tak dalej :)
a+t+? tak to czasami bywa :(

a ja zaczelams ie obrzerac niewiem co isie porobilo....jak wczensije mialam wstret do zarcia to teraz co chwilke cos bym zjadla ale nie wiem co....i chodze zagladam ale nic nie chce z tego co jest....i tak waga pokazuje nadal 53 kg....i nie chce zejsc w dol o 5 :(:(

reklama
to jak ja poznałam mojego starego to chyba 52 ważyłam,ale potem ważyłam 48,kiedy zaszłam w ciażę z Ewulką...potem w ciazy wiadomo słoniowo...po ciąży 50 i teraz 55-56 i nic nie chce zejśc w dół...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry