Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tej no rzeczywiscie mlodziutko Gosiek wygladasz!ty z corka jak siostry, a jak ja gdzies ide z siora to jak wygladam?Kurde ona ma 9 lat to ciekawe ile mi wtedy ludzie daja? jakos 25 chwilowo mi odpowiada, wiec ewentualnie moge przebolec jak uznaja, ze zostalam matka jako nastolatka
a tak baj de łej to mieszcze sie juz we wszystkie ciuchy YES YES YES!!! i czasem to mam wrazenie ze jakas chudsza jestem.....pewnie tak sie przyzwyczailam to bycia okraglutka ))
temat watku mi nie pasuje bo do sylwetki sprzed ciazy szybko wrocilam tyle ze ta sylwetka jest nieteges
ale od tygodnia zabralam sie za siebie :-) cwicze pilates, troche biagam i jezdze na rowerku, mam nadzieje ze pozwoli mi to na powolny ale skuteczny powrot to sylwetki ktora miesiclaby sie w normach hehe ostatnia mialam taka w przedszkolu
mam nadzieje za miesiac pochwalic sie pierwszymi rezultatami, na razie czuje sie lepiej, ozywiona i dotleniona