reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

no, to ja generalnie wylacznie podjadam... moj problem polega na tym, ze nie nakladam sobie jak czlowiek na talerz, tylko chwytam w reke, lapie z doskoku, gdzies tam glowe do garnka albo do lodowki wetkne... nawet nie wiem ile czego w ciagu dnia wciagne...

reklama
a+t+ powoli i waga wzrosnie,masz tak przemiane materi,wiec szybko spalasz co zjesz.
Ja bez sniadania,lunchu i obiady bym nie wytrzymala,musze sobie zjesc i tyle,jak mam pusty brzuch czuje sie zla,wszytsko mnie drazni wiec wole przerwac co robie zjesc i wrocic do przerwanej czynnosci.

jak widac na suwaczku u mnie waga stoi w miejscu :zawstydzona/y: a ciwicze codziennie, chociaz sa jakies efekty bo zmienilo mi sie cialo, tzn brzuch splaszczyl, uda wygladzily itp, ale nie idzie to w parze ze zrzucaniem wagi

mysle zeby jednak sie zabrac za jakas diete bo bede dreptac w miejscu :no: kumpela poradzila mi south beach, jak macie doswiadczenia z nia to poprosze i komentarze,

od wrzesnia ide 1 w tygodniu na aerobik to moze troche wytrzese tego sadla bo juz zaczynam miec tego dosyc

ja jem sniadanie i kolacje z cala rodzinka a reszte dnia podjadam jak zglodnieje, ostatnio glownie owoce i jogurty

toola w odchudzaniu najgorsze jest wlasnie to ze rezultaty chialo by sie widziec natychmiast,niestety jest to nie mozliwe i zajmuje wiecej czasu schudnac niz nabrac:tak: ale badz silna,wlasnie zmien diete,do tego bardziej cwiczenia dynamiczne,aby pot cie zalwal pomoga spalic tluszczyk.Powodzenia,aerobim to switna sprawa,ale ja bym polecal,aby efet byl szybszy 3 razy w tyg,albo 2 razy w tyg i do tego pilates:tak:

masz racje Maxin bez potu sie nie obedzie, niestety moge na ten aerobik tylko 1 w tygodniu :-( ale codziennie cwicze pilates, moze znajde na youtubie jakis fajny aerobik to cwiczenia w domku to bede czesciej, znacie cos fajnego dostepnego na necie??
ale sie nie poddaje, dalam sobie rok na to i sie nie poddam

co wchodze tu to mnie dobijacie waszymi ambicjami ale i tak trzymam kciuki za wytrwale laseczki
ja wrocilam do swojej wagi bardzo szybko ale cialko juz nie to samo bleeea narazie mobilizacji zero

co do jedzenia to sniadanie, lunch i oiad musze zjesc jak maxin

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry