reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
biedronka ;D ;D ;D ;D zazdrosciłam tylko pasa ;) ;) ;)

heksa ;D ;D ;D ;D aleś Ty durna ;) ;D ;D ;D Ty do takiego konkursu chybaś pomyliła kierunki do niedożywionych na lewo ;D ;D ;D ;D

no wiecie co mi brzuchol urosl kule tak ladnie sie zmiejszal po ciazy a teraz znow rosnie - nie wiem co jest grane :)
no i jakies syfki na pyszczku :( koniec laby znow trza kosmetyki pierdulki zaczac uzywac :( - a tak fajnie w ciazy byyyllloooooo.....
co do cellulitu to dupa strasznie wyglada BIEDRONA pocieszylas mnie bo myslalam ze z tym jestem siama bo nikt o tym nie pisal :):):) u;zylo mi STRASZNIE

;D :laugh: ;D
Kate na lewo to nie mamszans przy Trini wadze
a tam bym miała....
wiem wiem nie chcesz abym wygrała co??
głuszek dzieki za wsparcie nawet z takim nie mam szans??? ;D

kasiaczek a moze to juz następne w drodze??? ;D ;D ;D

abryz :D Kiedys ogladalam program o facetach, ktorzy uwielbiaja takie babki i swoje zony specjalnie tucza do tego stopnia ze one nie sa w stanie same sie ruszyc na lozku.
A ja sie wkurzylam na moj bruszek i zaczelam cwiczyc, zeby zlikwidowac tego cholernego flaczka. Robie sobie troszke brzuszkow wieczorami, a w wolnej chwili po prostu napinam brzuch - ciekawe czy to cos da...

heksa co do mojej wagi to nie przesadzaj ;) nie jestem aż taka szczupła
a+t+? życzę wytrwałości :) bo efekty zawsze są, ale trzeba niestety na nie trochę poczekać. Ja zazwyczaj mam słomiany zapał i nie potrafię zbyt długo :)

reklama
Do góry