reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Nie chce wiedziec kto wygrał!!!!!
chociaz jak bym wiedziała to moze bym sie zgłosiła i miała jakies szanse?? ;D ;D
chociaz jak bym wiedziała to moze bym sie zgłosiła i miała jakies szanse?? ;D ;D
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
no wiecie co mi brzuchol urosl kule tak ladnie sie zmiejszal po ciazy a teraz znow rosnie - nie wiem co jest grane
no i jakies syfki na pyszczku
koniec laby znow trza kosmetyki pierdulki zaczac uzywac
- a tak fajnie w ciazy byyyllloooooo.....
co do cellulitu to dupa strasznie wyglada BIEDRONA pocieszylas mnie bo myslalam ze z tym jestem siama bo nikt o tym nie pisal

u;zylo mi STRASZNIE
no i jakies syfki na pyszczku
co do cellulitu to dupa strasznie wyglada BIEDRONA pocieszylas mnie bo myslalam ze z tym jestem siama bo nikt o tym nie pisal
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
;D :laugh: ;D
Kate na lewo to nie mamszans przy Trini wadze
a tam bym miała....
wiem wiem nie chcesz abym wygrała co??
głuszek dzieki za wsparcie nawet z takim nie mam szans??? ;D
kasiaczek a moze to juz następne w drodze??? ;D ;D ;D
Kate na lewo to nie mamszans przy Trini wadze
a tam bym miała....
wiem wiem nie chcesz abym wygrała co??
głuszek dzieki za wsparcie nawet z takim nie mam szans??? ;D
kasiaczek a moze to juz następne w drodze??? ;D ;D ;D
abryz
Kiedys ogladalam program o facetach, ktorzy uwielbiaja takie babki i swoje zony specjalnie tucza do tego stopnia ze one nie sa w stanie same sie ruszyc na lozku.
A ja sie wkurzylam na moj bruszek i zaczelam cwiczyc, zeby zlikwidowac tego cholernego flaczka. Robie sobie troszke brzuszkow wieczorami, a w wolnej chwili po prostu napinam brzuch - ciekawe czy to cos da...
A ja sie wkurzylam na moj bruszek i zaczelam cwiczyc, zeby zlikwidowac tego cholernego flaczka. Robie sobie troszke brzuszkow wieczorami, a w wolnej chwili po prostu napinam brzuch - ciekawe czy to cos da...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
heksa co do mojej wagi to nie przesadzaj
nie jestem aż taka szczupła
a+t+? życzę wytrwałości
bo efekty zawsze są, ale trzeba niestety na nie trochę poczekać. Ja zazwyczaj mam słomiany zapał i nie potrafię zbyt długo 
a+t+? życzę wytrwałości
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
głuszek ja niestety też muszę się do niego przyznać...