reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Mnie to kiedyś jakiś głodomór ugryzie w tyłek, który wygląda jak jedna wielka pomarańcza ;D ;D ;D

reklama
no kurde dzięki...wszystkie się tu widzę cieszą,ze gruba beka ze mnie...no ja wam jeszcze pokażę;)
muszę się brac za siebie,bo tyle gości miałam,ze sobie odpuściłam,ale porządek musi byc...jak to było ordnung muss sein???
od jutra again:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zaje... się,a schudnę i cycki reanimuję:)

reklama
kasiaczek super :) Zawsze należy się ważyć rano o stałej porze, bo wieczorem jest więcej na blacie ;)
Ja to już jestem załamana wagą i tym wszystkim... :( Mam jeszcze 2 wejścia na aerobic, ale ciągle mi się nie chce iść, aż w końcu przepadną i du... blada. Jeszcze czekam aż mój kompan na rower wróci z Krymu. Może będzie większa mobilizacja... a potem nad morzem trochę nadrobię spacerami...??? Jak wczoraj oglądałam zdjęcia jaka kiedyś byłam szczupła to mi się naprawdę żal zrobiło... ehh jakiś dół mnie bierze...

Do góry