reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Dawaj Głuszek!!!!!!!!!! Ty Biedrona też wrzucaj jakieś foty a nie tylko gadasz że masz brzuch. Jak wrzucicie to ja też

reklama
terefre kuku ;D ;D
a 49 kg to ja wazyłam jak w 5 klasie podstawcówki byłam więc :mad: :mad: :mad: jak w 8 byłam to wazyłam 53 u chciłam schudnąć wie csię odchudzłam - KRETYNKA!!!!!!!! ( a wzrsotu miłam wtedy 160)

trini Ty wygladasz supersnie juz tyle co zrobilas (ciwiczenia, rowerek itp) po ciazy to ja moze w ciagu roku Ci dorownam :)

kasiunika - masz zakaz podawania swoim rozmiarow i wymiaro a i kilo tez bo choleraaaaaaa nabawilam sie mega kompleksirow jak to przeczytalam !!!!!! ja mam 175 cm a waze 68 kule :-[ :-[ :-[

Biedronka Ty mnie rozwalisz tymi tekstami ;D ;D ;D mozna sie posiulac ze smiechu heh
chyba zeszycik zaloze i bede sobie wkleiac

Ja ostatnio tak intensywnie ćwiczę, że niedługo nie będę rzucać cienia. Najpierw oglądałam Mistrzostwa Europy w pływaniu, teraz w lekkoatletyce. W międzyczasie chudnę w trakcie piłki nożnej, Ligi światowej w siatkówce i skoków narciarskich. Jako wspomagacz ubieram koszulkę z napisem Mistrzostwa Polski w triathlonie ;D ;D ;D A tak na poważnie, to w sobotę się zważę u teściów, ale Wam nie powiem ;)

reklama
a ja wrócłam do wagi z pzed ciązy waze 50 kg ale chyba sie poszerzyłam troszke w biodrach bo wchodze w ciuszki wszytkie ale nie które jakies takie dziwne:)
co robiłam? hm jem jak otkurzacz jak mi sie przypomni to robie brzuszki i na basen sie wybieram od misiąca i jescze tam nie dotarłam. a teraz mam pretekst bo byłam wyciąc kaszaka i mam 3 szwy i nie moge sie kąpać:)

Do góry