reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

ewe zostaniesz moją idolka ;D ;D ;D ;D ;D przyjmuje opieoprz z pokora.
Dziś jakby waga pokazała 79,5 ;D ;D ;D ;D (prawie ;D ;D ;D - a jak wiadomo prawie robic wielką różnicę ;) ;) ;))

reklama
A w mojej okolicy popsuły się wszystkie wagi i więcej wskazują niż powinny, więc się już nie ważę ;D ;D ;D

ja chyba od biegania po schodach u rodzicow schudlam bo obwody sie pozmniejszaly i od przyjazdu juz 2kg zeszlo ;D
jak bym byla mniej leniwa, to pare brzuszkow bym porobila i miala plaski brzuchol.........tylko ja zawsze mialam taki lekko wystajacy hehe
w kazdym razie troche sie wkurzylam bo kupilam spodnie niedawno i niby byly dobre,a teraz spadaja, nie mowiac o jedynych jeansach w ktore sie moglam wbic niedlugo po porodzie.....te to teraz wisza mi na dupce w sumie nawet bardziej niz przed ciaza
no i kurde ja nie wiem co to ma byc, ale biust mi troche zmalal hehehehehe
zobaczymy, a noz widelec bedzie ze mnie szczupla laska na koniec pobytu w kraju ;D

reklama
Do góry