Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm... podejrzewam, że skoro dopiero otwierałaś działalność gospodarczą to płacisz niższe składki ZUS. Czy płacisz składkę chorobową? (nie jest to obowiązkowe).witam :-) a jak to jest jak sie ma swoja dzialalnosc???
w maju dostalam dofinansowanie z uni i warunkiem jest prowadzenie dzialalnosci przez rowny rok czyli u mnie do 15 maja a termin mam na 6 marca.... nie moge ani zamknac ani zawiesic dzialalnosci bo bede musial oddawa kase UP. moze kogos zatrudnic? jak to zrobic i co mi sie nalezy????

Haha no nie pracuję w ZUSieKoza kim jestes z zawodu?
bo widze ze dosc dobrze znasz sie na tych wszystkich pochrzanionych przepisach :-)
a ja poczekam sobie na moje pieniazki za wrzesien zapewne do polowy listopada jak dobrze pojdzie. Bo moj pracodawca zapodzial gdzies moje zwolnienie i do zusu dotarlo ono po 2-3 tygodniach![]()
A pracuję w banku i nie mam zawodowo nic wspólnego z prawem pracy, czy ubezpieczeniami społecznymi. Ale interesuję się tym :-) To są bardzo ciekawe rzeczy, ale masz rację- czasami pochrzanione.