Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm... podejrzewam, że skoro dopiero otwierałaś działalność gospodarczą to płacisz niższe składki ZUS. Czy płacisz składkę chorobową? (nie jest to obowiązkowe).witam :-) a jak to jest jak sie ma swoja dzialalnosc???
w maju dostalam dofinansowanie z uni i warunkiem jest prowadzenie dzialalnosci przez rowny rok czyli u mnie do 15 maja a termin mam na 6 marca.... nie moge ani zamknac ani zawiesic dzialalnosci bo bede musial oddawa kase UP. moze kogos zatrudnic? jak to zrobic i co mi sie nalezy????

Haha no nie pracuję w ZUSieKoza kim jestes z zawodu?
bo widze ze dosc dobrze znasz sie na tych wszystkich pochrzanionych przepisach :-)
a ja poczekam sobie na moje pieniazki za wrzesien zapewne do polowy listopada jak dobrze pojdzie. Bo moj pracodawca zapodzial gdzies moje zwolnienie i do zusu dotarlo ono po 2-3 tygodniach![]()
A pracuję w banku i nie mam zawodowo nic wspólnego z prawem pracy, czy ubezpieczeniami społecznymi. Ale interesuję się tym :-) To są bardzo ciekawe rzeczy, ale masz rację- czasami pochrzanione.