reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezent na komunię

Was już całkiem powaliło
mnie nie powaliło.
Autorka wątku zapytała o prezent na komunię, każda wypowiedziała swoje zdanie. Zwyczajna dyskusja.
Wpadasz ty i wyzywasz dziewczynę od idiotki, piszesz, że rodzina jej nie szanowała oraz, że umrze. Następnie odwracasz kota ogonem, coś tam zaczynasz edytować i twierdzisz, że to nie ty zaczęłaś kłótnie. To świadczy tylko i wyłącznie o Tobie... I to źle świadczy.

reklama
mnie nie powaliło.
Autorka wątku zapytała o prezent na komunię, każda wypowiedziała swoje zdanie. Zwyczajna dyskusja.
Wpadasz ty i wyzywasz dziewczynę od idiotki, piszesz, że rodzina jej nie szanowała oraz, że umrze. Następnie odwracasz kota ogonem, coś tam zaczynasz edytować i twierdzisz, że to nie ty zaczęłaś kłótnie. To świadczy tylko i wyłącznie o Tobie... I to źle ś

mnie nie powaliło.
Wpadasz ty i wyzywasz dziewczynę od idiotki, piszesz, że rodzina jej nie szanowała oraz, że umrze. Następnie odwracasz kota ogonem, coś tam zaczynasz edytować i twierdzisz, że to nie ty zaczęłaś kłótnie. To świadczy tylko i wyłącznie o Tobie... I to źle świadczy.
Miałam łatwo zakończyć tobie nic do rwho

Ty
Miało być Ty właśnie to robisz miało być c a nie że śmierci jej życzę weźcie się już ogarnijcie bo stąd nie wyjdę a chce już z bardzo
Dziewczyno gdzie słowo Ty a gdzie umrze w słowniku.
Nie będę Ci tego samego życzyła bo nie jestem taka ale mam nadzieję ,że ta dyskusja Cię czegoś nauczy. Po pierwsze empatii do ludzi, po drugie zastanowienia się 3 razy za nim się coś napisze a po 3 szacunku do drugiego człowieka. Szacunku bo nikt kto logicznie myśli i ma zdrowe podejście do życia nie nazwie drugiej osoby idiotką i nie będzie się naśmiewał, że nie dostało się złota na komunię bo stać na to rodziców nie było.

I nie nie ja nakręciłam to, tylko sama jesteś sobie winna. Polecam przeczytać ze zrozumieniem wszystko od początku. Zobaczysz jaki fatalny błąd popełniłaś.

No tak, nam zazwyczaj nic do tego dopóki coś wam się nie dzieje i płaczecie na forum o wsparcie dziewczyn. 🤪
Już tu nie takie mądre tu były i pyskate, a potem spłakane posty szły i szukanie empatii u dziewczyn, które wyzywały otwarcie od idiotek. 🤡

Dziewczyno gdzie słowo Ty a gdzie umrze w słowniku.
Nie będę Ci tego samego życzyła bo nie jestem taka ale mam nadzieję ,że ta dyskusja Cię czegoś nauczy. Po pierwsze empatii do ludzi, po drugie zastanowienia się 3 razy za nim się coś napisze a po 3 szacunku do drugiego człowieka. Szacunku bo nikt kto logicznie myśli i ma zdrowe podejście do życia nie nazwie drugiej osoby idiotką i nie będzie się naśmiewał, że nie dostało się złota na komunię bo stać na to rodziców nie było.

I nie nie ja nakręciłam to, tylko sama jesteś sobie winna. Polecam przeczytać ze zrozumieniem wszystko od początku. Zobaczysz jaki fatalny błąd popełniła

A zgłaszają mam dosyć waszej nagonki nie skończyłam wątku przeczytaj i góry a wy robicie potwora,
Nie zamierzam nic już tu czytać. Najgorsze jest to że taki wzorzec zachowań przekażesz swoim córkom. Przemysl swoje zachowanie dla nich i dla innych dzieci, aby nie były ich ofiarami w przyszłości ….

Nie miałam na myśli żeby zycUc komis śmierci, skoro tak twierdzicie wasz problem nie życzę komuś czegoś co mi nie miłe. Nie będę się tłumaczyć .Zegnam
Skoro tak twierdzisz, to mam prawo w to wątpić. Wiesz co ? Sama wywołałaś tą dyskusję. I naucz się swojej winy nie przenosić na kogoś. Daj przykład swojemu otoczeniu.

Ja Cię nawet nie witałam więc o jakim żegnam piszesz.

reklama
Gdzieś w okolicach 5 strony odpadłam i dalej nie czytałam, więc jak napiszę coś nie tak, to nie krzyczcie ;p

@ZielonaMamma Ja też teraz stanęłam przed podobnym problemem. Pierwszym pomysłem były złote kolczyki, ale rodzina ma teorię, że to zło i dziecko nie ma prawa mieć przekutych uszu.... Marzeniem dziecka za to jest alpaka (takie żywe zwierzątko) - a dodam że mieszkają w centrum miasta... I ma zamiar trzymać ją w pokoju i z nią spać. Więc ręce mi opadły do kolan. Rodzice niezbyt chętni by podzielić się informacją, co na prezent.

Więc zapewne u mnie będzie złota bransoletka + kartka + pieniądze. Tak aby w ok 500zł się zmieścić.
Na imprezę się nie wybieram.

Do góry