reklama
Leżaczek dostaniemy na chrzest w grudniu
też mam nadzieje ze odciąży mój kręgosłup
wklejam linki fajnych zabaweczek
Szczeniaczek Uczniaczek Fisher Price K0422 o tym ktos pisał-chyba Mrozik i Natalka
Książeczka Rymowanka, Fisher Price L4886 - o tym powiedziala mi Karolka;-)pozwalam sobie wkleic linka
Strachliwa Myszka, h9457 Fisher Price takie zabawki dla małych rączek

wklejam linki fajnych zabaweczek
Szczeniaczek Uczniaczek Fisher Price K0422 o tym ktos pisał-chyba Mrozik i Natalka
Książeczka Rymowanka, Fisher Price L4886 - o tym powiedziala mi Karolka;-)pozwalam sobie wkleic linka
Strachliwa Myszka, h9457 Fisher Price takie zabawki dla małych rączek
wow,ile fajnych zabawek:-),szczeniaczek uczniaczek jest tez na allegro
FISHER PRICE: SZCZENIACZEK UCZNIACZEK - PO POLSKU (268512272) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE: SZCZENIACZEK UCZNIACZEK - PO POLSKU (268512272) - Aukcje internetowe Allegro
fajny pomysl z ty watkiem. ja tez sie zastanawiam co kupic Zuzi bo jakos nie mam pomyslu, duzo rzeczy dostala a i ja troche poszalalam no a teraz nie wiem co kupic. A wkoncu to pierwsza jej gwiazdka przydaloby sie cos wyjatkowego. Narazie czytam wasze pomysly. Co do hustawki to Zuzia uwielbia sie w niej bujac...5 minut no ale jak bedzie starsza to moze dluzej posiedzi w niej. Karuzela bardzo podobala jej sie jakis misiac temu ja zaczela ja zauwazac potem sie znudzila, wiec zdjelam ja na kilka dni no a teraz to wspaniala zabawka, mamy co prawda zwykla wiec ta fisher prica to tym bardziej powinna sie podobac. Ja narazie wymyslilam ze kupie napewno kilka ksiazeczek z bajkami rymowanymi, Zuzia je uwielbia.:-)
Karolki
Podwójna mama:)
ja tez sie zastanawiam nad jakimis wymyslnymi zabawkami a Karolowi najbardziej pasuje pluszowa zaba

jak tylko ja zobaczy jest usmiech. sadzam mu ja na brzuchu tarmosi ja gada przez kilka minut potem przytula buzie i ...zasypia

ekonomiczne dziecko
najzabawniejsze ze zaden pluszak mu nie odpowiada tylko ta zaba

ekonomiczne dziecko

Kira moja mama kupiłam Piotrkowi szczeniaczka uczniaczka za 130 zł...tylko nie wiem gdzie bo była sama na zakupach
ale na allegro widze najtaniej...
U nas karuzela tez juz odwieszona bo tylko mnie wkurzała jak sie nachylałam nas łóżkiem a Piotrek w sumie nigdy się nia szczególnie nie interesował
Jego zabawką naj naj jest twarz mamy taty babci dziadka i kogokolwiek to robi fajne minki
jak sie na niego z bliska patrzy i cos mówi i usmiecha to dla niego najwieksza frajda....mata i huśtawka sa fajne bo rzeczywiscie odciążaja plecy i mozna czyms dziecko zając a samemu np. wypic kawkę:-)

U nas karuzela tez juz odwieszona bo tylko mnie wkurzała jak sie nachylałam nas łóżkiem a Piotrek w sumie nigdy się nia szczególnie nie interesował

Jego zabawką naj naj jest twarz mamy taty babci dziadka i kogokolwiek to robi fajne minki

reklama
Podziel się: