reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla maluszków:)

My też mamy taki leżaczek,jest rzeczywiście rewelacyjny,Wiktoria nauczyla sie pociągać za zabawke,bo dzięki temu gra muzyka.Teraz gra na okrągło

reklama
fajny pomysl z ty watkiem. ja tez sie zastanawiam co kupic Zuzi bo jakos nie mam pomyslu, duzo rzeczy dostala a i ja troche poszalalam no a teraz nie wiem co kupic. A wkoncu to pierwsza jej gwiazdka przydaloby sie cos wyjatkowego. Narazie czytam wasze pomysly. Co do hustawki to Zuzia uwielbia sie w niej bujac...5 minut no ale jak bedzie starsza to moze dluzej posiedzi w niej. Karuzela bardzo podobala jej sie jakis misiac temu ja zaczela ja zauwazac potem sie znudzila, wiec zdjelam ja na kilka dni no a teraz to wspaniala zabawka, mamy co prawda zwykla wiec ta fisher prica to tym bardziej powinna sie podobac. Ja narazie wymyslilam ze kupie napewno kilka ksiazeczek z bajkami rymowanymi, Zuzia je uwielbia.:-)

ja tez sie zastanawiam nad jakimis wymyslnymi zabawkami a Karolowi najbardziej pasuje pluszowa zaba:-D:-D:-D jak tylko ja zobaczy jest usmiech. sadzam mu ja na brzuchu tarmosi ja gada przez kilka minut potem przytula buzie i ...zasypia:-D:-D:-D
ekonomiczne dziecko:tak: najzabawniejsze ze zaden pluszak mu nie odpowiada tylko ta zaba:confused2::-p

Kira moja mama kupiłam Piotrkowi szczeniaczka uczniaczka za 130 zł...tylko nie wiem gdzie bo była sama na zakupach:sorry:ale na allegro widze najtaniej...

U nas karuzela tez juz odwieszona bo tylko mnie wkurzała jak sie nachylałam nas łóżkiem a Piotrek w sumie nigdy się nia szczególnie nie interesował:confused2:

Jego zabawką naj naj jest twarz mamy taty babci dziadka i kogokolwiek to robi fajne minki:-Djak sie na niego z bliska patrzy i cos mówi i usmiecha to dla niego najwieksza frajda....mata i huśtawka sa fajne bo rzeczywiscie odciążaja plecy i mozna czyms dziecko zając a samemu np. wypic kawkę:-)

Natalka-w carrefourze najtaniej:tak:
U nas karuzelka jeszcze wisi ale chyba juz niedlugo:confused2:
A twarz kogokolwiek to faktycznie najlepsza zabawa:-D

reklama
Do góry