reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
co mozna kupic tescią na gwiazdke?
szukam pomysła:confused:
dla taty i szwagra przyszłego''w czerwcu slub'' tez nic nie mam:no:
i wogole nie chce mi sie swiat:zawstydzona/y::-(

Agusia, ja zapytałam wprost teściów, teść sobie zażyczył jakąś książkę przygodową, a teściowa herbatę zieloną lub odchudzającą. A rodzicom jeszcze nic nie wymyśliłam.

ja tez zapytałam to usłyszałam
''NO COS TY NIE WYGUPIAJ SIE '' NIC NIE CHCEMY:wściekła/y:

Ja swojemu teściowi rok temu na gwiazdkę kupiłam skórzany portfel. Z chłopami to ogólnie jest problem, ale mój repertuar dotychczas wyglądał tak: portfel, mapnik, termos, okulary przeciwsłoneczme, futerał na telefon, saszetka na dokumenty, latarka na głowę (nie pamiętam jak to się fachowo nazywa) :-)
To tyle pamiętam z prezentów dla teścia:tak:

Ja swojemu teściowi rok temu na gwiazdkę kupiłam skórzany portfel. Z chłopami to ogólnie jest problem, ale mój repertuar dotychczas wyglądał tak: portfel, mapnik, termos, okulary przeciwsłoneczme, futerał na telefon, saszetka na dokumenty, latarka na głowę (nie pamiętam jak to się fachowo nazywa) :-)
To tyle pamiętam z prezentów dla teścia:tak:

Czołówka ;-)

reklama
Konrad napisał list do mikołaja i dostanie to co sobie zarzyczył:-)
sospiranieatakuj1pw0.jpg

i jeszcze jedna gre
OKRĘTY * statki * BITWA MORSKA *ELEKTRONICZNA* TV (277310818) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry