reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

moi teście dostaną kalendarz z Antkiem i nic więcej :-p
u nich się nie robi prezentów, zresztą życzeń też się nie składa :baffled:

U mojej teściowej podobnie - nie robi się prezentów. Ja sobie tego nie wyobrażam, więc także zrobiłam dla niej kalendarz z Milenką. Podobny dostaną tez moja mama i moja babcia z dziadkiem. Pochwalę się pierwszymi stronami :-p

1.jpg

2.jpg

3.jpg

reklama
U nas sie tez nie robi prezentow dla rodzinki....
Robimy prezenty sobie z mezem, Juleczce oczywiscie i dzieciakom mojej siostry....nikomu wiecej:no:
za duzo ich< 14 osob> a tak poza tym to nie wszystkich na to stac, a jak ja kupie i dam komus to tamta osoba poczuje sie bardzo zle ze dla nas nic nie ma.....
w zeszlym roku kupilismy tylko kazdemu po duzej czekoladzie z orzechami i zapakowalam ladnie w papier i kokardke:-D:-pteraz tez tak zrobie....

U mnie takiej dużej rodzinki nie ma i też co roku mówi się "w tym roku nie robimy sobie prezentów" ale i tak każdy kupuje każdemu jakieś drobiazgi.
Dla mnie liczą się same dobre chęci i fakt, że ktoś pomyśli o tej drugiej osobie, a nie ilość kasy jaką się wyda....
A prezent, jeśli tylko się da i mam czas, to często robię sama. Tak jak ten kalendarz na który wydałam 0zł, bo projekt zrobiłam sama a wydrukowałam i zakółeczkowałam u siebie w pracy też za darmo :rofl2:

Dziewczyny kalendarze super :tak:

Aga-pg, kalendarz wygląda bardzo profesjonalnie :tak:
Czyżbyś miala coś wspólnego z grafiką komputerową?

Aga-pg ślicznie Ci wyszło :tak:
Ja też na papierze fotograficznym, tyle że z rolki drukowany na ploterze, bo mój kalendarz ma format 30x45cm.

reklama
JOASIEK i AGA PG kalendarze super! ja mam rossmanowski ale az taki fajny jak WASZE niestety nie jest! (za wyjatkiem tego ze jest na nim LAilusia i dla mnie i mojej rodziny i tak jest the best oczywiscie!)

Do góry